TUOTEHAKU

Juridinen ilmoitus

Varmista, että vierailet oman maasi/alueesi internet-sivuilla. Tuotteemme ja ratkaisumme ovat saatavilla useissa maissa, joten internet-sivustojen tuotetiedot saattavat poiketa toisistaan. Tuotevalikoima ja tuotetiedot löytyvät maakohtaisilta sivustoilta ja ovat tarkoitettu käytettäviksi VAIN kyseisessä maassa, ellei toisin ole mainittu.

Tämän sivuston sisältämät asiakirjat

Lupa-asiakirjojen  (esimerkiksi vuosikertomus, ympäristöraportti, lehdistötiedotteet ja esitteet) käyttämiseen tästä sivustosta myönnetään edellyttäen, että (1) kaikissa kappaleissa on alla näkyvä tekijänoikeusmerkintä, (2) sivuston dokumentteja käytetään vain tiedotukseen eikä kaupallisiin tarkoituksiin, eikä niitä jäljennetä tai julkaista millään verkkotietokoneella tai lähetetä missään muodossa ja että (3) dokumentteihin ei tehdä mitään muutoksia. Käyttö muihin tarkoituksiin on kielletty ja voi johtaa vakaviin siviili- ja rikosoikeudellisiin seurauksiin.

Yllä myönnetty lupa dokumenttien käyttöön ei koske ROCKWOOL.com-sivuston tai minkään ROCKWOOL International A/S:n omistamaa tai hallinnoimaa sivustoa. ROCKWOOL International A/S sivustojen elementtejä suojaa laki, eikä niitä saa jäljentää tai matkia kokonaan eikä osittain. Logoja, grafiikoita tai kuvia mistään ROCKWOOL-sivustosta ei saa jäljentää eikä välittää ilman ROCKWOOL International A/S:n nimenomaista hyväksyntää.

ROCKWOOL International A/S ei anna mitään takuita dokumenttien ja niihin liittyvien grafiikoiden sisältämien tietojen sopivuudesta mihinkään tarkoitukseen. Kaikki dokumentit ja niihin liittyvät grafiikat annetaan sellaisinaan ilman minkäänlaista takuuta. ROCKWOOL International A/S ei missään tapauksessa ole vastuussa mistään suorista, epäsuorista tai välillisistä vahingoista tai mistään muista käytön, tietojen tai tuoton menetyksestä johtuvista vahingoista huolimatta sopimuksista, laiminlyönneistä tai muista toimista, silloin kun vahingot perustuvat tai liittyvät tällä verkkosivustolla saatavina oleviin tietoihin.

Tässä sivustossa julkaistuihin dokumentteihin ja niihin liittyviin grafiikoihin voi sisältyä teknisiä epätarkkuuksia tai lyöntivirheitä.

TEKIJÄNOIKEUSILMOITUS. Tekikänoikeus © ROCKWOOL International A/S, Hovedgaden 584, 2640 Hedehusene, Tanska. Kaikki oikeudet pidätetään.

  Contact

  Basket

  Samples

   Documentation

    Place order