TUOTEHAKU

Tietoja meistä

Kivivillasta valmistetut akustiset ROCKFON-alakatto- ja seinäratkaisut

ROCKFON on johtava kivivillasta valmistettujen alakatto- ja seinäratkaisujen valmistaja. Havaijilla 1900-luvun alussa keksitty kivivilla on tulivuoritoiminnan luonnollinen sivutuote. Se on runsas ja uusiutuva luonnonvara.

ROCKFON on maailman suurimman kivivillatuotteiden valmistajan, tanskalaisen ROCKWOOL® Internationalin tytäryritys. Yhtiöllä on yli 75 vuoden kokemus alalla. ROCKWOOL Group on perustettu vuonna 1937. Sillä on nykyisin 27 tehdasta, ja se työllistää yli 9 300 ihmistä eri puolilla maailmaa.

Akustisia ROCKFON-alakattolevyjä valmistetaan neljässä ROCKWOOL-kivivillatehtaassa, jotka sijaitsevat Ranskassa, Puolassa, Venäjällä ja Alankomaissa. Niitä jälleenmyydään kaikkialla maailmassa.

We believe our acoustic ceiling and wall solutions are a fast and simple way to create beautiful, comfortable spaces. Easy to install and durable, they protect people from noise and the spread of fire while making a constructive contribution towards a sustainable future.

Create and protect is what we stand for. It’s how we work. It puts people first and promotes good relations. It’s about sharing success and maintaining trust.

It’s our rock-solid promise to you. Because at ROCKFON, create and protect is what we do –  and it’s inspired by you.

  Contact

  Tuotehaku

  Basket

  Samples

   Documentation

    Place order