Haastattelut

HAASTATTELUT

INSPIRED BY YOU sisältää artikkeleita, joissa annetaan ideoita sekä autetaan suhtautumaan akustiikkaan, sisäilmastoon ja muotoiluun uudelle tavalla. Lue, mitä liiketoimintaan ja suunnitteluun vaikuttavilla haastatelluilla on kerrottavanaan.


Lara Muller
Blue Building Instituten toimitusjohtaja ja yksi sen perustajista


Tutustu ihmiskeskeisen suunnittelun vaikutukseen kiinteistöstrategioihin. Lara Muller tells kertoo sen tuottamasta lisäarvosta ja vaikutuksesta liiketoimintaan.

LÖYDÄ ENEMMÄN


Charles Spence
Kokeellinen psykologia, Oxfordin yliopistoCharles Spence kertoo akustiikan vaikutuksesta ruoan makuun, rakenteeseen ja aromiin.

LÖYDÄ ENEMMÄN


Philippe Monserez
PPP Schools of Tomorrow -ohjelmajohtajaPhilippe Monserez kertoo Belgian suuresta koulujen uudistamisohjelmasta, sekä siihen kuuluvista 182 projektista, joissa parannetaan sisäilmastoa, akustiikkaa ja esteettömyyttä.

LÖYDÄ ENEMMÄN


Kasper Stoltz
[Language of Space]:n toimitusjohtaja, vieraileva luennoitsija Aarhusin yliopistossa

Kasper Stoltz kyseenalaistaa perinteiset käsitykset koulurakennusten arkkitehtuurissa haastattelussa, jossa hän kertoo 21. vuosisadan koulurakennusten suunnittelemisesta.

LÖYDÄ ENEMMÄNIhanteellisia tiloja

IHANTEELLISIA TILOJA

Ihanteellisia tiloja -osassa herätellään ajatuksia ja kerrotaan työpaikkojen sisäilmaston parantamisesta.SUUNNITTELU JA TUOTTAVUUS

Lue ihmiskeskeisen suunnittelun vaikutuksesta liiketoimintaan ja sen tuottamasta lisäarvosta kiinteistöjen hallinnoimiselle.

LUE LISÄÄ

UUSI ILME TELEVIESTINNÄLLE

Kun ruotsalainen BAU-arkkitehtitoimisto suunnitteli suuren televiestintäalan yrityksen pääkonttorin, haluttiin mainiota sisäilmastoa ja valoisuutta.

LUE LISÄÄ

NUOTTEJA JA HARMONIAA

Lue, kuinka baariin pyrittiin luomaan ympäristö, jossa yhtä hyvin yksittäiset asiakkaat kuin ryhmät viihtyvät nauttien hyvästä oluesta, lukien kirjoja tai jutellen ystäviensä kanssa.

LUE LISÄÄ

INSPIRED BY YOU

Lataa ja lue uusin INSPIRED BY YOU

LATAA


Taiteellista akustiikkaa

TAITEELLISTA AKUSTIIKKAA

Taiteellista akustiikkaa käsittelevässä osassa esitellään upean taiteellista sisustussuunnittelua, jossa toimivat akustiset ratkaisut ja alakattojärjestelmät tuottavat mukavia ja tyylikkäitä tiloja, jotka herättävät ihastusta.ARKKITEHTONINEN PERINTÖ

Monoliittisen arkkitehtuurin avulla voidaan luoda upeita rakenteita ja muotoja, jotka mukautuvat luonnolliseen ympäristöön ympäröiden sitä. Katso, kuinka maailmankuulu Zaha Hadid Architects yhdisti aidon monoliittisen rakenteen akustiseen mukavuuteen.

LUE LISÄÄ

PALKITTUA TEKNISTÄ SUUNNITTELUA

Vaikka muoto tai koko ei estä palkitsemista, joskus käytännölliset ja kestävät ratkaisut vaikeiden ongelmien ratkaisemiseksi ansaitsevat eniten tunnustusta.

LUE LISÄÄ


Oppiminen uudelle tasolle

OPPIMINEN UUDELLE TASOLLE

Tässä luvussa palataan koulun penkille. Siinä kerrotaan innovaatioista koulurakennusten suunnittelussa.TULEVAISUUDEN KOULUJEN LUOMINEN

Lue tavoitteista ja haasteista, kun 140-vuotias luostari peruskorjattiin moderniksi koulurakennukseksi.

LUE LISÄÄ

MELU ESTETÄÄN LEIKKISÄLLÄ RAKENTEELLA

Henning Larsen Architects suunnitteli palkitun Frederiksbjergin koulun, jossa keskitytään liikkumiseen ja leikkimiseen. 21. vuosisadan koulurakennus inspiroi.

LUE LISÄÄ
Lataa INSPIRED BY YOU -julkaisu

LATAUKSETLue lehti

Lataa ja lue uusin INSPIRED BY YOU -lehti.

Lehtiarkisto

LEHTIARKISTO

Lue aikaisempia INSPIRED BY YOU -lehtiä
Viha-rakkaussuhde: Voivatko työntekijät viimeinkin rakastua avokonttoriin?

LUE LEHTI


Suunnittelun uudet ulottuvuudet
Ennennäkemättömiä akustisia alakatto- ja seinäratkaisuja

LUE LEHTI


Sisäinen kauneus esiin
Korjauskohteita ja uudisrakennuksia

LUE LEHTI