TUOTEHAKU

Vapaa-aika ja liikunta

Vapaa-ajan viettäminen ja liikunta asettavat suuret vaatimukset akustisille ratkaisuille, kuten alakatoille.

Ääniä on säädeltävä ja puheen tulee kuulua ymmärrettävänä, jotta käyttäjät saavat miellyttäviä elämyksiä. Lisäksi valinnat voivat vaikuttaa elämyksiin ja rakennuksen tehtävän täyttämiseen.

Iskunkestävyys

Liikuntakeskuksissa vaaditaan iskunkestäviä tuotteita. Jos pelataan voimakkaita iskuja aiheuttavia pallopelejä, alakaton iskunkestävyysluokan tulee olla 1A.

Kosteudenkestävyys

Uimahalleissa kosteudenkestävyys on tärkeää. Rockfon-tuotteet ovat erittäin mittavakaita suhteellisen kosteuden noustessa jopa 100 prosenttiin ja lämpötilan 40 asteeseen.

Paloturvallisuus

Paloturvallisuus on tärkeää, kun rajatussa tilassa on paljon ihmisiä. Aidosti paloturvalliset alakattoratkaisut kestävät tulipalossa, joten ne tehostavat hätäpoistumisreittien toimintaa ja helpottavat palonsammuttajien työtä rakennuksen sisällä. Ne voivat säästää ihmishenkiä, vähentää korjauskustannuksia ja auttaa palauttamaan rakennuksen käyttöön nopeammin vaurioiden korjaamisen jälkeen. Useimpien ROCKFON-alakattolevyjen luokitus on A1 eli paras mahdollinen.

Muotoilu ja akustiikka

Monissa vapaa-ajankeskuksissa suunnittelulla on keskeinen merkitys, sillä sisustus muodostaa osan elämyksestä. Esimerkiksi elokuvateattereissa katon on oltava musta. Museoissa yhtenäiset alakatot korostavat arkkitehtuuria.

Myös akustiikka on tärkeää.

  Contact

  Tuotehaku

  Basket

  Samples

   Documentation

    Place order