TUOTEHAKU

UUTISET

KAIKKI UUTISET

2. maaliskuuta 2018

LUE UUSI GRID-UUTISTIEDOTE JA TIETOJA UUSIMMISTA LISTAJÄRJESTELMISTÄ

Kolmannessa Grid-uutistiedotteessa esittelemme useita tuote- ja ratkaisu-uutuuksia, joissa esteettisyys yhdistyy monikäyttöisyyteen ja toimivuuteen

Uusimmassa Grid-uutistiedotteessa kerrotaan uudesta Matt White 11 -listajärjestelmästä, uusista Rockfon Eclipse® -seinävaimennuslevyistä sekä ainutlaatuisista ja monikäyttöisistä valaisinten kiinnitysratkaisuista, jotka saavat kuormituksen jakautumaan tasaisesti.

Rockfon esittelee uuden Matt White -listajärjestelmän

Järjestelmä on saatavana T15- ja T24-kiskoille sekä kulma- ja kaksoiskulmalistoille. Tämä kattava listajärjestelmä vähentää listojen ja valkoisten alakattolevyjen välistä värieroa, joten ulkoasusta tulee tyylikäs ja yhtenäinen.

Tutustu täydelliseen ratkaisuumme osittain piiloon jääviä ja näkyviä listajärjestelmiä varten.

Suunnittelunvapautta akustisiin ratkaisuihin uusien Rockfon Eclipse® -seinävaimennuslevyjen avulla

Kehitämme jatkuvasti moderneja ja suorituskykyisiä akustisia ratkaisuja, joista uudet Rockfon Eclipse -seinävaimennuslevyt ovat hyvä esimerkki. Uusi esteettinen ja suorituskykyinen akustinen ratkaisu parantaa tilan akustiikkaa ja soveltuu mihin tahansa tilaan.

Lue, kuinka helppoa on asentaa uudet Rockfon Eclipse -seinävaimennuslevyt.

Tutustu asennusvaihtoehtoihin lähemmin

Uudet 3D-asennusvideomme antavat tarkkaa tietoa Rockfon-järjestelmien asennuksesta. Videolla näet kaikki yksityiskohdat, jotta saat asennettua akustiset ratkaisumme nopeasti ja helposti oikein.

Lue lisää uusista 3D-asennusvideoista.


Lue lisää täältä


> KAIKKI UUTISET
KAIKKI UUTISET
Contact

Basket

Samples

    Documentation

      Place order