TUOTEHAKU

Kosteuden ja painumisen kestävyys

Rockfon-alakattolevyt ovat mittavakaita, vaikka RH olisi 100 %

Keskeneräisissä rakennuksissa, joita ei ole vielä kunnolla tiivistetty tai joissa materiaalit eivät ole kuivuneet, voi esiintyä kosteusongelmia. Uimahallien ja saniteettitilojen kaltaisissa märkätiloissa sekä keittiöissä ilma voi olla erittäinkin kosteaa.

Kosteus voi heikentää tiettyjen alakattolevyjen rakennetta, jolloin niiden muoto alkaa muuttua niiden oman painon vaikutuksesta. Pahimmassa tapauksessa levyt voivat irrota listasta ja pudota.

ROCKFON-alakattolevyt ovat erittäin mittavakaita suhteellisen kosteuden noustessa jopa 100 prosenttiin. Ne voidaan asentaa 0 - 40 °C:n lämpötilassa. Levyjen ei tarvitse antaa mukautua rakennustyömaalla vallitseviin olosuhteisiin. ROCKFON-alakattolevyt voidaan asentaa jo aikaisessa vaiheessa, vaikkei ikkunoita olisi täysin tiivistetty, tarvitsematta huolehtia levyjen muutoksista. Ne on yleensä luokiteltu 1/C/0N-luokkaan EN 13964 -normin mukaisesti. Tiettyjen moduulikokojen (leveys yli 700 mm) luokitus on 2/C/0N. ROCKFON-alakattolevyillä on 15 vuoden takuu.

Ne ovat kevyitä, vakaita eivätkä ime kosteutta. Valmis alakatto on kevyt, joten kiinnikkeitä tarvitaan vain vähän.

  Contact

  Tuotehaku

  Basket

  Samples

   Documentation

    Place order