TUOTEHAKU

Kestävän kehityksen aineisto

Olemme laatineet selosteet kestävän kehityksen vaatimusten täyttämisestä suosituimpia ROCKFON-tuotteita varten, jotta niiden vaikutus on helpompi dokumentoida sertifiointien saamiseksi ja kun niitä käytetään rakennusprojekteissa, joille asetetaan erityisiä vaatimuksia.

Jos tavoitteena on esimerkiksi rakennuksen LEED®-, BREEAM®- tai DGNB®-sertifiointi, ROCKFON voi auttaa saavuttamaan tavoitteen tuotteilla ja ratkaisuilla, joiden ominaisuudet on dokumentoitu.

Vakuutus kestävän kehityksen vaatimusten täyttämisestä

Uudet selosteet kestävän kehityksen vaatimusten täyttämisestä on tarkoitettu arkkitehdeille, teknisille suunnittelijoille ja kiinteistöjen omistajille. Nämä asiakirjat sisältävät tarvittavat tiedot kestävän kehityksen vaatimusten täyttämisestä helppolukuisessa muodossa.

Valitse haluamasi tuote ja lataa tiedot.

Ympäristöselosteet

ROCKFON-tuotteiden ympäristöprofiilin ilmoittamiseksi laadittuja ympäristöselosteita (EPD) on selkeytetty. Lisäksi saatavana on kaksi uutta selostetta: yksi suuren tiheyden ja toinen matalan tiheyden tuotteille.

   Ympäristöselosteet (EPD) - low-density

   Ympäristöselosteet (EPD) - high-density

Julkaisemamme selosteet ovat saatavilla osoitteessa (Insert Website), ja voit ladata ne sieltä.

Jos et löydä etsimääsi kestävän kehityksen selostetta, ota yhteys lähimpään myyntiedustajaan. 

SUSTAINABILITY BROCHURES

Saat lisätietoja ROCKWOOL-konsernin kestävän kehityksen sitoumuksista, tavoitteista ja profiilista lataamalla vuoden ROCKWOOL Sustainability Report -raportin.

Lataamalla kestävän kehityksen vaatimusten täyttämisestä kertovat esitteemme saat lisätietoja paremmaksi kierrättämisestä ja ROCKFONin sitoutumisesta kestävään kehitykseen.

  Contact

  Tuotehaku

  Basket

  Samples

   Documentation

    Place order