order-bucket

Vietämme 90 % ajastamme sisätiloissa. Tutkimuksissa on kerta toisensa jälkeen havaittu, että rakennukset, joissa elämme, työskentelemme, opiskelemme ja rentoudumme, vaikuttavat erittäin paljon terveyteemme, hyvinvointiimme ja tuottavuuteemme. Tämä on syytä ottaa vihdoin huomioon rakennetussa ympäristössämme. 

Hanki lisätietoja WELL Building Standardista, joka on maailman ensimmäinen ainoastaan terveyteen ja hyvinvointiin keskittyvä rakennuksia koskeva standardi.

Osallistu ainutlaatuiseen webinaariimme

Haluatko lisätietoja sisäilman terveellisyyden ja hyvinvoinnin parantamisesta? Osallistumalla ainutlaatuiseen 30 minuutin webinaariimme saat lisätietoja WELL Building Standard -sertifioinnista sekä rakennusalan uusimmista trendeistä.

Webinaarissa alan johtava asiantuntija Olga Turner käsittelee seuraavia asioita:

  • WELL Building Standard -järjestelmän yleiskuvaus
  • WELL Building Standard -järjestelmän tärkeimmät ominaisuudet
  • Asiakasesimerkit antavat inspiraatiota seuraavaan projektiisi

Webinaari järjestetään 24. syyskuuta 2019 11.00–11.30 CET.

Webinaari
24. syyskuuta 2019
11:00 - 11:30 CET

Osallistu webinaariimme

20190809_RW-RF_ILLUS_000325

Inspiroivien rakennusten suunnittelu ihmisten terveys ja hyvinvointi lähtökohtana.

Verkkoseminaari on englanniksi

International WELL Building Institute™ (IWBI™) toimii esikuvana kansainväliselle liikkeelle, jonka tavoite on muuttaa rakennuksiamme ja yhteisöjämme tavoilla, jotka auttavat ihmisiä viihtymään. IWBI on luonut kehityksen huippua edustavan WELL Building Standard™ -järjestelmän.

WELL on johtava työkalu terveyden ja hyvinvoinnin edistämiseksi rakennuksissa globaalisti. Voit sertifioida rakennuksesi tai voit yksinkertaisesti soveltaa ajattelutapoja toimistoosi, rakennukseesi tai muuhun tilaan WELL-järjestelmän joustavien perusteiden käyttämiseksi terveyden ja ihmisten kokemusten parantamiseen suunnittelun avulla.

Logo, International WELL Building Institute, member mark
rockfon