order-bucket

Tietoja meistä

Kivivillasta valmistetut akustiset alakatto- ja -seinäratkaisut ovat nopea ja helppo tapa saada aikaan kauniita ja mukavia tiloja.

Keitä me olemme

Rockfon on osa ROCKWOOL-konsernia. Erikoistumme täydellisiin alakattojärjestelmiin, joissa yhdistyvät akustiset kivivillasta valmistetut kattolevyt, ripustettava Chicago Metallic -listajärjestelmä ja monet muut lisävarusteet.

Kivivillasta valmistetut ääntä vaimentavat alakatto- ja -seinäratkaisut ovat nopea ja helppo tapa saada aikaan kauniita mukavia tiloja. Ne on helppo asentaa ja ne ovat kestäviä. Ne suojaavat ihmisiä melulta ja tulen leviämiseltä. Lisäksi ne täyttävät kestävän kehityksen vaatimukset.

Ympäristöön haitallisesti vaikuttavan käytännön vastapainoksi rakennusalalla otetaan käyttöön erilaisia jätemateriaaliin liittyviä hankkeita ja käytäntöjä, kuten upcycling-kierrätys. Tavoitteena on tuottaa ylijäämämateriaalista kaupallisesti arvokkaita tuotteita.
Kestävä kehitys
Toimipaikat
0

Meillä on toimipaikkoja monissa maissa kautta maailman, jotta voimme auttaa sinua oikeiden alakattoratkaisujen löytämisessä.

Yhteydenotto
Tuotantolaitokset
0

Tuotantolaitoksemme sijaitsevat Pohjois-Amerikassa, Euroopassa ja Aasiassa, joten tuotteemme ovat aina helposti saatavilla.

Tuotteet
Henkilöstö
0

Ilmoitamme jatkuvasti uusista ja jännittävistä avoimista tehtävistä eri puolilla ROCKWOOL-konsernia.

Työskentely ROCKWOOL-konsernissa

Liity osaksi ROCKWOOL-konsernia

Osana ROCKWOOL-konsernia tarjoamme jännittäviä työskentelymahdollisuuksia eri puolilla maailmaa. Napsauta linkkiä ja katso kaikki avoimet työpaikat ROCKWOOL-konsernissa.

rockfon