bucket_iconCreated with Sketch.Vakuutukset kestävän kehityksen vaatimusten täyttämisestä

Rockfon-tuotteet voivat auttaa hankkimaan rakennukselle vihreän kiinteistön sertifikaatin.

Muir Woods National Monument. Outdoor, nature, tree, environment

Olemme laatineet suosituimmille tuotteillemme vakuutukset kestävän kehityksen vaatimusten täyttymisestä, jotta Rockfon-tuotteiden vaikutusta ympäristöön olisi helpompi dokumentoida sertifiointihankkeiden ja erityisiä vaatimuksia sisältävien rakennushankkeiden yhteydessä.

Jos tavoitteena on rakennuksen LEED®, BREEAM® tai DGNB®-sertifiointi, voimme auttaa tavoitteen saavuttamisessa toimittamalla tuotteita ja ratkaisuja, joiden ominaisuudet on dokumentoitu.

Vakuutukset kestävän kehityksen vaatimusten täyttämisestä ovat erinomaisia työkaluja arkkitehdeille, teknisille suunnittelijoille ja kiinteistöjen omistajille. Nämä asiakirjat sisältävät tuotetiedot ja tarvittavat kestävään kehitykseen liittyvät tiedot helppolukuisessa muodossa. Koska vihreän rakentamisen ennustetaan kasvavan 15 prosenttia vuosittain (USGBC 2015), haluamme helpottaa kiinteistösertifiointeihin liittyvää, aikaavievää dokumentointiprosessia.

Teemme jatkossakin ahkerasti työtä sen eteen, että tuotteemme ovat entistä parempia ja ympäristövaikutukseltaan pienempiä. Siksi sisällytämme kestävän kehityksen periaatteita niin tuotantoon, toimintaamme kuin tutkimukseen ja kehitykseenkin.

Jens Birgersson

toimitusjohtaja, ROCKWOOL-konserni
ROCKWOOL-konserni