Värit ja usko tulevaisuuteen kuvaavat Ebbeparkia Linköpingissä

Ebbepark sijaitsee Ruotsissa keskellä Linköpingiä. Tämä ainutlaatuinen paikka on täysin uudenlaiseen, kestävään, hyvinvointiin ja innovatiivisiin ratkaisuihin keskittyvä alue, johon kuuluu neljä korttelia. Siellä on mm. liiketiloja, kahviloita sekä koulutustiloja. Syksyllä alueelle avattiin Spektrum-niminen, kuusi kerroksinen keskus, johon kuuluu toimistoja, erilaisia loungeja sekä coworking-tiloja. Rockfon on toimittanut rakennukseen nerokkaita ja joustavia akustiikkaratkaisuja, jotka ovat sulassa sopusoinnussa arkkitehtonisten tavoitteiden kanssa lisäämässä tiloihin valoa värikkäiden ja tunnelmaa luovien tuotteiden kanssa.

Kaupunki, joka on täynnä elämää

Linköping on kaupunki, joka on täynnä elämää ja Ebbepark korostaa sitä. Siellä nykyisyys ja tulevaisuus yhdistyvät tarjoten yrityksille sekä yksityishenkilöille mahdollisuuksia kehittyä ja työskennellä dynaamisessa ympäristössä. Äskettäin avattu Spektrum on luotu tukemaan vuorovaikutusta, minkä vuoksi on tärkeää pystyä parantamaan sisäilmastoa innovatiivisilla valinnoilla ja ratkaisuilla. Rockfon on toimittanut kyseiseen kohteeseen muun muassa Rockfon System Eclipse Islandin, joka on kehyksetön akustinen alakattoratkaisu useissa eri geometrisissä muodoissa. Hankkeesta vastaava Winell & Jern Arkitekterin Hanna Ransjö kertoo ratkaisun eduista:

- Akustiset saarekkeet ovat toimineet tilassa erittäin hyvin ja ne ovat tuoneet meille vapauden tilojen suunnitteluun. Yksi suurimmista eduista on ollut se, että olemme voineet valita vapaasti eri NSC-värien välillä, mikä on helpottanut alakattoratkaisun yhdistämistä muihin materiaaleihin ja väreihin.

Paljon mahdollisuuksia ja vähän rajoituksia

Rockfonin projektikonsultti Kim Eklöf korostaa, että asiaakkaan tulee pystyä olemaan uskollinen visiolleen ja saamaan ratkaisuja, jotka vastaavat heidän tarpeitaan. Tämä vaatii toimittajalta sekä saavutettavuutta että joustavuutta:

- Panostamme vahvasti asiakkaiden tarpeiden ja toiveiden täyttymiseen. Ebbeparkissa olemme keskittyneet väreihin. Siellä halutaan antaa luovuuden virrata ja toimitimmekin sinne 9 erilaista NSC-väriä. Halutessamme voimme lisäksi valmistaa erilaisia sävyjä ja värejä. Jos asiakkaalla ei ole selkeää näkemystä siitä, millaisia muotoja ja värejä hän haluaa, voimme Rockfonilta antaa siihen neuvoja.

- Neuvoja akustiikkaratkaisuihin saat suoraan myyntipäälliköiltämme tai Rockfonin erittäin asiantuntevasta asiakaspalvelusta. Myös tekninen tuki on mielellään avuksi, Kim Eklöf päättää.

Ebbepark, Spektrum

Fridtunagatan 24
582 12, Linköping
Ruotsi

Panostamme vahvasti asiakkaiden tarpeiden ja toiveiden täyttymiseen.

Kim Eklöf

Projektkonsulent Rockfon

Ebbepark, Spektrum

Sijainti:Linköping, Ruotsi
Arkkitehti:Winell & Jern Arkitekter, Hanna Ransjö
Asentaja:LEAB AB
Valokuvaaja:Ola Österling
Tuotteet:Rockfon Blanka®, Rockfon® Eclipse
Reunamuodot:A, E15
Mitat:600 x 600, 1200 x 1200, 1800 x 1200

Related case studies