Mikä on BREEAM?

BREEAM on rakennusten luokitusjärjestelmä. Se aloitettiin Isossa-Britanniassa, mutta on nyt kansainvälisesti tunnustettu korkeista kestävyysstandardeista ja sen keskittymisestä tämän päivän kestävän rakentamisen tarpeisiin.

BREEAMin kestävän kehityksen filosofia keskittyy kolmeen kulmakiveen. Siinä arvioidaan rakennuksen sosiaalisia, taloudellisia ja ympäristövaikutuksia.

Article illustration, Rockfon, blog post, building certification schemes

Mitä se tarkoittaa, jos rakennus on BREEAM-sertifioitu?

Projektin saaminen BREEAM-sertifioiduksi on hienoa uusille rakennuksille, peruskorjauksille sekä yhteisö- ja infrastruktuurihankkeille. BREEAM-sertifikaatti voi auttaa vähentämään rakennuksen käyttökustannuksia säästämällä pitkällä aikavälillä merkittävästi vettä ja energiaa, mikä tekee rakennuksesta houkuttelevamman myydä, vuokrata tai omistaa. Se auttaa luomaan terveellisiä ja turvallisia paikkoja asua, työskennellä ja oppia.

Esimerkiksi World Green Building Councilin tutkimus on osoittanut, että sisäilman laadun parantaminen voi lisätä tuottavuutta jopa 8–11 %.

*World Green Building Council, 2021, “Health, Wellbeing and Productivity in Offices: The Next Chapter for Green Building” saatavilla täältä

urban green rockflow stock

Lataa BREEAM-esitteemme

 

Lataamalla esitteemme saat lisätietoja siitä, miten akustiset alakatto- ja seinälevyt voivat auttaa sinua BREEAM-sertifikaatin saavuttamisessa.

 

Document cover of factsheet BREEAM
Stakeholder, Men, Planning, Building

Onko sinulla vielä kysyttävää?

Ota yhteyttä meihin, niin autamme sinua

Muita samankaltaisia asiakastarinoita