Rockfon® Mono® Acoustic on akustiikkakatto, joka säväyttää

Rockfon Mono Acoustic -akustiikkaratkaisu luo alakattoon ja seiniin innovatiivisen ja yhtenäisen pinnan, joka luo tilaan erinomaisen äänimaailman sekä osaltaan hyvän palontorjunnan. Tuotteen pinta voi olla tasainen tai kaareva, väri valkoinen tai valintasi mukainen. Sen asennus voi olla kiinteä tai riippuva ja se sopii yhtä hyvin sekä uudisrakennuksiin että korjausrakentamiseen. Hienostunut valkoinen pinta heijastaa ja hajottaa valoa tehokkaasti vähentäen samalla keinovalaistuksen tarvetta. Rockfon Mono Acoustic on täysin saumaton järjestelmä, johon voi helposti integroida kaiken talotekniikan.

Monoliittinen ratkaisu auttaa sinua suunnittelemaan upeita tiloja, jossa äänet vaimenevat tehokkaasti. Pääset toteuttamaan suunnitelmasi tinkimättä upeasta akustiikasta ja tekemään visiosi todeksi Rockfon Mono Acoustic -akustiikkakaton avulla. Akustinen katto mahdollistaa pinnan muotoilun ja taivuttamisen osaksi rakennusta/kaikenlaisia rakennuksia.

Katon akustointi ja Rockfon Mono Acousticin asennus

Rockfon Mono Acoustic -akustiikkakatto asennetaan joko Chicago Metallic Monolithic -listajärjestelmään tai suoraan välipohjaan, alakattoihin tai seiniin. Levyjen väliset näkyvät liitokset jäävät piiloon täyteaineen alle. Pintaan levitettävän valkoisen tai sävytetyn pinnoitteen avulla saadaan aikaan yhtenäinen, saumaton pinta. Järjestelmään voi integroida myös talotekniikan. Rockfon Mono Acoustic -järjestelmän asentaa aina erityisen koulutuksen saaneet valtuutetut asentajat.

Hienostunutta ja ajatonta kauneutta akustiikkakaton avulla

Monoliittinen akustinen pintaratkaisu on enemmän kuin perinteinen alakatto. Yhtenäinen akustiikkakatto korostaa muotojen kauneutta ja tarjoaa lukemattomia käytännön etuja. Moderni, sileä ja hienostunut pinta peittää huomaamattomasti alakatot ja seinät tuoden upean äänimaiseman kaikenkokoisiin tiloihin.

Rockfon Mono Acoustic, Metro station, Stockholm, Sweden, Monroe, skirt, innovation, brand refresh

Optimaaliset akustiset ominaisuudet

Saumaton akustiikkakatto varmistaa tiloihin optimaaliset akustiset ominaisuudet, sekä sallii suunnittelijoille vapaat kädet. Voit integroida alakaton ja seinien pinnat toisiinsa saumattomasti ja luoda täysin yhdenmukaisen ilmeen Rockfon Mono Acoustic -akustiikkaratkaisun avulla.

BE, Creagora Namur, Namur, Atelier 4D & Atelier d'Architecture Ad'A, Office, Reception, Rockfon Mono Acoustic, Seamless, white

Esteettisyyden ja mukavuuden yhdistelmä

Sisätilojen suunnittelemisen vapaus perustuu esteettisyyden ja mukavuuden yhdistelmään. Tilan käyttäjät saavat parempia kokemuksia ja tunnusomainen muotoilu huipentuu rakennuksen tuottamassa tilavaikutelmassa. Suoraa ja kaarevaa, valkoista tai mukautettuja värejä seinille tai alakattoon.

FI, Chydenia, Helsinki, Innovarch Oy, Education, Rockfon Mono Acoustic, Seamless, white, open plan office
SE, Stockholm Station, Leisure, Metro station, Rockfon Mono Acoustic, TE