WELL, mikä se on ja miksi sillä on merkitystä?

WELL Building Standard ™ -versio 2 (WELL v2 ™) on tieteellisen tutkimuksen tukema rakennussuunnitelma, jonka avulla voit luoda tiloja, jotka parantavat kiinteistön käyttäjien terveyttä ja hyvinvointia. Tämä tapahtuu erityisten suunnitteluvalintojen, toimintaprotokollien ja käytäntöjen avulla, jotka antavat rakennuksellesi pronssi-, hopea-, kulta- tai platinaluokituksen.

WELL Building Institute, WELL certification, sustainability,  WELL Building Institute member, WELL video thumbnail
Kun avoimista yhteistyötiloista puuttuu akustinen vaimennus katoista, heijastunut ääni voi häiritä työntekijöitä. Kattopinnat tarjoavat tyypillisesti suurimman pinta-alan, jossa erittäin paljon vaimentavat akustiset materiaalit voivat tarjota parhaan suorituskyvyn jälkikaiunnan vähentämisessä sekä puheen ymmärrettävyyden ja melutason hallitsemisessa.

Jessica Copper

Chief Commercial officer, International WELL Building Institute

WELL Sertifiointi ja Rockfonin ratkaisut

Saadaksesi WELL-sertifikaatin; rakennuksesi on täytettävä 10 erilaista vaatimusta. Näillä vaatimuksilla on 108 ominaisuutta, joilla on kohdennetut terveystavoitteet rakennuksen kokonaispistemäärän arvioimiseksi. Käyttämällä Rockfonin ratkaisuja voit täyttää vaatimukset kahdeksalle kymmenestä WELL-konseptista.

Kasvava kumppanuutemme International WELL Building Institituutin kanssa

Marraskuussa 2020 päivitimme yhteistyömme International WELL Building Institute:n kanssa Key Stone -jäseneksi. Tämä jäsenyys edustaa sitoutumistamme luoda tuotteita ja ratkaisuja, jotka lisäävät jokaisen tilan arvoa, hyvinvointia ja tuottavuutta. Olemme innostuneita jatkuvasti parantamaan liiketoimintaamme, minkä vuoksi olemme ylpeitä voidessamme olla yhteydessä instituutin kunnianhimoisiin jäseniin, jotka jakavat arvomme ja pyrkimyksemme hyvinvointiin.

Olemme myös ylpeitä voidessamme tukea omia kollegojamme ammatillisessa kehittymisessä ja koulutuksessa, jotta heistä voi tulla WELL -sertifioituja ammattilaisia ​​ja auttaa meitä levittämään viestiä tulevaisuuden terveellisten rakennusten suunnittelusta.

Logo, International WELL Building Institute, member mark
well building standard, webinar, rockfon, webinar intro, olga turner

Rockfonin WELL-pistekortti

 

Katso kuinka Rockfonin akustiset alakattolevyt, bafflet, saarekkeet ja seinävaimennustuotteet täyttävät WELL-vaatimukset.

 

WELL keystone member logo, open plan office, table, dialogue, people, plans, meeting
Profile picture of  Parafon & Rockfon employee Tommi Kankkunen
Aluemyyntipäällikkö, suunnittelijamyynti

Itä-, Keski- ja Pohjois-Suomi

Tommi Kankkunen

Matkapuhelin: +358 40 052 7378

Email:

Soita
Lähetä sähköposti
Profile Picture of  Parafon & Rockfon employee Kalle Vuorinen
Tekninen tuki

Kalle Vuorinen

Puh.: +358 40 594 6664

Email:

Soita
Lähetä sähköposti