Opiskelijoita
0

338 000 opiskelijalla ympäri maailmaa on parempi oppimisympäristö Rockfonin ansiosta

Vähemmän energiaa
0

Rockfonin kattoja käyttämällä kulutetaan jopa 23 % vähemmän sähköenergiaa.

Vastuullisuus on myös hyvinvointia

Vuonna 2018 tehdyn Rambollin tutkimuksen mukaan hyvä äänimaisema voi parantaa tuottavuutta 50 %. Meluisat koulut tarkoittavat sitä, että lapset saavat alhaisempia koetuloksia standardoiduista kokeista, henkilöstön hyvinvointi heikkenee ja potilaiden toipumisajat sairaaloissa pitenevät.

Olemme ylpeitä siitä, että akustiset ratkaisumme ovat auttaneet jo yli 338 000 opiskelijaa ympäri maailmaa keskittymään paremmin.

Tutustu kivivillan akustisiin hyötyihin ja siihen, miten se voi rikastuttaa suunnittelua
students, laptop, study, studying, university, high shool, multicultural

Raitista ilmaa raikkaille mielille

Sisätiloja suunniteltaessa suurimmat huolenaiheet liittyvät sisäilman saasteisiin. Onneksi tuotteillamme on luokkansa parhaat sisäilmaluokitukset.

  • Ranskan VOC A+,
  • Greenguard Gold
  • Suomen M1
  • Blue Angel
  • Singaporen Green Building Product Certificate
  • Tanskan Indoor Climate Label

Kaikki akustiikkaratkaisumme luovuttavat huomattavasti vähemmän päästöjä kuin WHO:n sisäilmansaasteita koskevissa ohjeissa vaaditaan, ja toisen sukupolven sideaineemme aiheuttaa päästöjä huikeat 10 kertaa WHO:n suosituksia vähemmän.

FI - Formaldehyde graph  - Sustainability

Kirkasta tilaasi

 

Valo on elintärkeää psyykkiselle ja fysiologiselle hyvinvoinnillemme. Valitsemalla akustiikkaratkaisumme, joissa on suuri valonheijastus ja diffuusio, voit saada sisään luonnonvaloa 11 % enemmän ja säästää sähkövalaistukseen kuluvaa energiaa jopa 23 % vuodessa.

 

Katso, kuinka voit käyttää kattoa luomaan valoisamman tilan
FI, Helsinki Central Library Oodi, Helsinki, ALA Architects, Leisure, Rockfon Mono Acoustic, TE-edge, 1200x1200, White, Library

Palonkestävä

Kun asennat tai kunnostat kattoa, on tärkeää valita materiaalit, jotka eivät pala tai edistä tulen leviämistä. Tarvitset päinvastaista - turvallisia, kestäviä materiaaleja, jotka estävät liekkien leviämistä.

Kivivillakattolevyillä on erittäin alhainen lämpöarvo. Tämä tekee niistä sertifioidusti palamattomia ja ne pystyvät rajoittamaan tulen leviämisen pinnan kautta muihin materiaaleihin. Viime kädessä tämä tarkoittaa sitä, että kivivillakattolevyt voivat antaa arvokasta aikaa tulipalon sammuttamiseen ja turvalliseen evakuointiin.

7sos Video Thumbnail

Kestävä ja pitkäaikainen ratkaisu

Akustiset alakattolevymme ovat lujatekoinen ratkaisu, koska ne ovat kestäviä ja tarjoavat tasaisen suorituskyvyn. Kivivilla on kosteudenkestävää, joten alakattolevyt eivät koskaan taivu tai ole notkolla edes kosteissa olosuhteissa. Ne säilyttävät myös akustiset ominaisuutensa ajan myötä, joten voit olla varma, että katto kuulostaa aina yhtä upealta kuin asennuspäivänä.

 

Lue lisää tuotteidemme kestävyydestä
NO, Lysgården, Trondheim, HUS Arkitekter, Office, Rockfon Multiflex Baffle, 300x2400, White

Turvallinen käsitellä ja käyttää

Vastuullinen suunnittelu koskee yhtä paljon ihmisiä kuin ympäristöä. On tärkeää tietää, että voit luottaa rakennusmateriaaleihin, joita käytät päivittäin.

Kivivillatuotteidemme akustiset ratkaisut ovat turvallisia käyttää, turvallisia asentaa ja turvallisia valmistaa.

20190722_RW-RF_ILLUS_000300 ROCKWOOL:n kivivillatuotteiden turvallisuus on dokumentoitu sadoissa vertaisarvioiduissa tieteellisissä artikkeleissa yli 55 vuoden aikana.
20190722_RW-RF_ILLUS_000300 WHO:n kansainvälinen syöpätutkimuslaitos (IARC) vapauttaa kivivillan "mahdollisesti syöpää aiheuttavien aineiden" luettelosta.
20190722_RW-RF_ILLUS_000300 Kivivillaytimemme on sertifioitu noudattamaan EU:n asetusten (EY) 1272/2008 ja direktiivin 97/69/ETY turvallisten mineraalivillakuitujen huomautusta Q.
Installer, installing, ceiling, tiles , Rockfon, Glasses, Gloves, Install, BE, Wijnegem
Tuotteemme on sertifioitu maailman tiukimpien merkkien ja standardien mukaisesti sekä formaldehydi- että VOC -päästöille.

Magdalini Psarra