Hygienian tärkeys

Rakennuksen materiaaleilla on tärkeä rooli bakteerien ja infektioiden leviämisen rajoittamisessa, ja nyt on tärkeämpää kuin koskaan arvioida, miten rakennuksen tuotteet vaikuttavat sen ympäristöön.  

Kun suunnittelet ympäristöä, jossa puhdistus ja puhtaanapito ovat välttämättömiä, erityisesti käsitellyt hygieeniset ja terveydenhuollon tiloihin sopivat tuotteemme tarjoavat parhaan mahdollisen ratkaisun, joka ylläpitää korkeinta puhtaustasoa tilassa. 

Home ja homehtuminen? Ei kiitos! 

Home on peräisin sienestä, joka lisääntyy ilmassa leijuvien itiöiden avulla ja löytää hedelmällisen kasvualustan kosteista, orgaanisista pinnoista. CDC:n mukaan homeelle altistuminen voi vaikuttaa haitallisesti terveyteemme, sillä se voi aiheuttaa iho- ja hengitystieinfektioita (1).

Tuotteissamme ei tarvitse käyttää lisäaineita, kuten sienimyrkkyjä tai mikrobinestoaineita homeenkestävyyden saavuttamiseksi. Koska kivivillaisilla ja metallisilla alakattotuotteillamme ei ole ravintoarvoa, ne eivät tarjoa ravintoa haitallisille mikro-organismeille ja homeille, jotka aiheuttavat ihotulehduksia, keuhkokuumetta ja muita ilman välityksellä tapahtuvia tartuntoja.   

Guildford Aquatic Centre,Canada,Surrey,10405 m²,Bing Thom Architects,SHAPE Architecture,BKL Consultants,City of Surrey,StructureCraft Builders Inc./Heatherbrae Builders,Raef Grohne Architectural Photographer,ROCKFON Sonar,X-edge,610x610,white

Helppo hoitaa ja puhdistaa 

Rakennusmateriaalien asianmukainen puhdistus ja desinfiointi ovat todistettuja menetelmiä infektioiden leviämisen vähentämiseksi ja hallitsemiseksi. Kaikki kivivillatuotteemme, jotka on suunniteltu minimoimaan huoltoaika ja -kustannukset, voidaan puhdistaa helposti pölynimurilla, jossa on pehmeä suulake.

Tiloihin, joissa infektioiden torjunta on ensisijaisen tärkeää (esim. sairaalat, kahvilat, kylpyhuoneet jne.) erikoiskäsitellyt, helposti puhdistettavat ja hygieeniset kattoratkaisumme sopivat täydellisesti. Niissä on kestävä, hyvin vettä hylkivä pinta, joka voidaan puhdistaa vedellä ja joillakin laimeilla desinfiointiaineilla. Ne voidaan myös desinfioida perusteellisesti kaksi kertaa vuodessa höyrypuhdistuksella ja siihen soveltuvalla mopilla. 

 

news article illustration, hold-down clips, rockfon, chicago metallic, cleaning
Error rendering content

Muita tuotteiden etuja