Video thumbnail 7sos landing pages
Kierrätetyt tonnit
0

ROCKWOOL-konserni kierrätti 163 000 tonnia kivivillajätettä vuonna 2020.

Kierrätetty materiaali
0

Tuotteemme sisältävät jopa 64 % kierrätysmateriaalia.

Maat
0

Maat, joissa ROCKWOOL on ottanut käyttöön kierrätysjärjestelmän

Pidämme kierron suljettuna

Kivivilla on suljetun kierron materiaali, eli se on täysin kierrätettävä. Kierrätyksessä laatu ei heikkene, vaan itse asiassa kivivillatuotteemme voidaan kierrättää yhä uudelleen ja uudelleen ilman, että niiden laatu muuttuu.

ROCKWOOL-tehtaamme vastaanottavat kivivillajätettä, josta teemme brikettejä ja palautamme jätteen takaisin tuotantoomme, sen sijaan että käyttäisimme uutta kiveä. Näin valmistetaan uusia korkealaatuisia kivivillatuotteita, joissa on suuri määrä kierrätettyä sisältöä.

FI - Closed loop - Sustainability

Kierrätettävyys sisäänrakennettuna

Toiminnassamme on kyse kiertotaloudesta ja rakennusteollisuudessa yleisesti käytetyn ota, valmista ja hävitä -mallin päästöjen ja jätteiden määrän minimoimisesta. Akustiset ratkaisumme koostuvat 29 % - 64 % kierrätysmateriaaleista, emmekä käytä tuotannossamme niukkoja luonnonvaroja.

Asennuksen jälkeen voimme kerätä ja kierrättää hukkamateriaalit. Kun on aika poistaa listajärjestelmät ja akustiset kattoratkaisut, voimme hyödyntää myös ne. Valmistamme tuotteistamme uusia kestäviä ratkaisuja yhä uudelleen ja uudelleen vaikuttamatta niiden laatuun, toiminnallisuuteen tai arvoon.

FI - Circularity - Sustainability

Suunniteltu purettavaksi ja modulaariseksi

Modulaarisuus on toinen tärkeä osa kestävää kehitystä. Rockfonin akustiset ratkaisut ovat mukautettavissa tilan fyysisiin muutoksiin ja remonttiin, koska ne voidaan käsin poistaa koskematta rakenteisiin.

Tämä on hieno juttu. Modulaaristen rakennusmateriaalien käyttäminen mahdollistaa niiden uudelleenkäytön, kun tiloihin on tehtävä muutoksia, sen sijaan, että ne heitettäisiin pois.

 

Installer, installing, ceiling, tiles , Rockfon, Glasses, Gloves, Install, BE, Wijnegem

Mitä hyötyä siitä on sinulle?

 

Rakennusteollisuus ohjaa 1-2 miljardia tonnia jätettä, eli kolmanneksen maailman kokonaisjätteestä, kaatopaikalle. Me otamme tämän asian vakavasti.

Nyt enemmän kuin koskaan on tärkeää, että kierrätämme. Me kaikki olemme avainasemassa.

 

RockWorld imagery, Modern living, architecture, work, office, building

Tuemme sinua kierrätyksessä

 

Olemme luoneet monissa maissa ympäri maailmaa kumppanuuksia jätehuoltoyritysten kanssa ja autamme yhdessä sinua edistämään kiertotaloutta.

Kumppanimme auttavat jätteiden lajittelussa ja kuljetuksessa takaisin tehtaillemme, joissa käytämme niitä uusien kivivillatuotteiden valmistukseen.

 

RockWorld imagery,The Big Picture, circularity, reuse, stonewool, recycling