Nuku hyvin
0

matkustajista on sitä mieltä, että hyvät yöunet edellyttävät hiljaista hotellihuonetta.

Meluisat ravintolat
0

ihmisistä on lähtenyt ravintolasta kotiin suunniteltua aikaisemmin melun vuoksi.**

Lähteet:
Altistuminen melulle
0

Tutkimukseen vastanneista liikunnanohjaajista 25 % altistuu kuntoisaleilla näin voimakkaalle melutasolle.***

Anna katsojille paras elokuvakokemus

Kun tiedossa on käynti elokuvissa, ovat odotukset korkealla mukavasta reissusta kavereiden kanssa, romanttisesta illasta puolison kanssa tai hauskasta päivästä perheen kanssa. Tunnelman tavoitteet on asetettu jo etukäteen ja elokuvateatterin sisustuksineen on vastattava odotuksia.

Säädä tunnelmaa saleissa, käytävillä ja lipunmyynnissä värillisillä alakatoilla ja hyvällä akustiikalla. Esitteemme voi auttaa sinua tekemään oikeita valintoja seuraavaan elokuvateatteriprojektiisi. Nauti lukuhetkestä.

 

Cinemes Centre Splau, Coloral Th 40 Black A-edge, Baffles Deco 40, leisure movie theatre

Helpot akustiikkaratkaisut ravintoloihin

Akustisten katto- ja seinälevyjen avulla voit nopeasti parantaa akustiikkaa ravintolatiloissa. Miellyttävästä akustisesta ympäristöstä hyötyvät niin ravintolan asiakkaat kuin henkilökuntakin. Saat asiakkaat viihtymään illallisella pidempään.

Paranna hyvällä akustiikalla asiakkaiden kokemusta häiritsevää melua ja levottomuutta vastaan. Ravintolaoppaamme voi auttaa sinua tekemään oikeita valintoja seuraavaan projektiisi.

FR, Restaurant 'Le Petit Sabayon', Morangis (Paris), Leisure, Rockfon Eclipse (island), A edge, 1760x1160x40, White, Restaurant

Asiakaskertomukset