Kestävä suorituskyky

Kestävien materiaalien tulisi säilyttää suorituskykynsä pitkään ilman huoltoa tai säännöllistä vaihtamista. Tämä tarkoittaa, että kestävät materiaalit ovat parempi investointi usealla tavalla: ne kuluttavat vähemmän resursseja, tuottavat vähemmän jätettä ja voivat jakaa valmistuksen ympäristövaikutukset pidemmälle ajalle. Näin ollen kestävyys on olennainen osa ekotehokkuutta, kestävää tuotantoa ja kulutusta.

Tämä koskee kaikkia rakentamisessa käytettäviä materiaaleja perustuksista kattoon. Kivivillatuotteemme ovat kestäviä ja tarjoavat erinomaisen suorituskyvyn akustiikan, palon ja kosteuden torjunnan osalta. Tämän ansiosta suunnittelijat voivat toteuttaa visionsa rakennuksen avulla, joka on omistajille kustannustehokas.

Huippulaadukas akustiikka

Ratkaisumme eivät ainoastaan tarjoa laadukasta akustista suorituskykyä äänenvaimennuksen avulla, vaan ne myös säilyttävät akustiset ominaisuutensa ajan myötä. Voit siis olla varma, että akustiikkakatto kuulostaa koko sen eliniän aina yhtä hyvältä.

school, pupils, kids, school children, class room, people, education

Torjuu hometta ja homehtumista

Erittäin kestävänä pidettävän tuotteen on kestettävä homeen, homehtumisen ja korroosion luomat paineet. Kivivillaratkaisumme ovat lisäksi epäorgaanisia ja höyryä läpäiseviä eli ne voivat "hengittää" rakennuksen mukana, jopa kosteissa tiloissa, kuten kylpyhuoneissa ja keittiöissä.

 

Mountfichet High School , Education, Hygienic, 600x600, A edge

Paloturvallisuus

Paloturvallisuus on toinen tärkeä näkökohta, sillä rakennusmateriaalien on oltava palamattomia ja palonkestäviä pitkän aikavälin kestävyyden varmistamiseksi. Palamattomat kivivillakattolevymme säilyttävät palonkestävyytensä, mikä antaa lisäaikaa turvalliseen poistumiseen mahdollisen tulipalon sattuessa.

article illustration, free pic, unsplash.com, fireman, fire, smoke, oxygen mask

Muita tuotteiden etuja