Mitä Cradle to Cradle Certified® merkitsee?

Kun tuote on Cradle to Cradle Certified® -sertifioitu, se on tunnustettu kansainvälisesti turvalliseksi, kestäväksi ja kiertotaloutta tukevaksi. Tuotesuunnittelijat, valmistajat ja tuotemerkit luottavat Cradle to Cradle Certified® -tuotestandardiin, jonka suunnittelupolun pääkonseptien avulla valmistettavilla tuotteilla on ihmisiin ja maapalloon myönteinen vaikutus.

People, Humans, Office, Working,
Sertifiointi
0

tuotteistamme on Cradle to Cradle Certified® -sertifioituja

cradle2cradle logo for material health

Materiaalien turvallisuus ja haitta-aineettomuus

Tuotteidemme VOC-päästöt ovat alhaiset. Ne täyttävät tiukimmatkin sisäilmapäästörajoitukset eivätkä ne sisällä mitään aineita, joita kyseisen tason Cradle to Cradle -vaatimukset rajoittavat.

cradle2cradle logo for clean air & climate protection

Puhdas ilma & Ilmastonsuojelu

Rockfonin ratkaisut saavuttivat hopea-tason, koska olemme laatineet pitkän aikavälin strategian uusiutuvaa energiaa varten. Pyrimme vähentämään C02 päästöjämme aktiivisesti lähinnä energiatehokkuuden ja teknologisten parannusten avulla.

cradle2cradle logo for product circularity

Tuotteen kierrätettävyys / materiaalien uudelleenkäyttö

Rockfonin tuotteet saavuttivat kulta-tason kiertotalouden osalta. Ne ovat yhteensopivia korkean tason kiertotalouden kanssa. Tuotteet voidaan manuaalisesti irrottaa ja käyttää uudelleen tai kierrättää.

cradle2cradle logo for water & soil stewardship

Veden käyttö

Rockfonin ratkaisut saavuttivat hopea-tason, koska olemme ottaneet käyttöön vesistöjensuojelun parhaat käytännöt. Olemme asettaneet erityisiä vedenkulutuksen vähentämisen tavoitteita ja pyrimme luomaan projekteja, joilla on entistäkin myönteisempi vaikutus.

cradle2cradle logo for social fairness

Sosiaalinen vastuu

Rockfon-tuotteet ovat saavuttaneet hopea-tason, koska tuotteiden raaka-aineiden hankintaohjelma korostaa vastuullisuutta ja toimittajille on laadittu toimintaohjeet.

ROCKWOOL on yksi ensimmäisistä yrityksistä, jotka arvioivat useimpiin ryhmiin kuuluvat tuotteensa Cradle to Cradle -sertifioidun version 4.0 pilottistandardin avulla. ROCKWOOL on ottanut johtavan roolin esitellessään kriittistä arvoa käyttämällä kattavaa tieteeseen perustuvaa viitekehystä edistääkseen huomista varten valmistettujen tuotteiden muutosta ja innovaatiota.

Tri Christina Raab

VICE PRESIDENT – STRATEGY, CRADLE TO CRADLE PRODUCTS INNOVATION INSTITUTE