Mikä DGNB on?

DGNB (Deutsche Gesellschaft für Nachhaltiges Bauen) on saksalainen rakennusten luokitusjärjestelmä, joka on sitoutunut edistämään kestävää kehitystä ottamalla huomioon ympäristön, ihmisten hyvinvoinnin ja kustannustehokkuuden. DGNB on luonut kansainvälisesti tunnustetun sertifiointimenetelmän, jota voidaan soveltaa eri maissa ja alueellisesti erilaisissa olosuhteissa.

People, Humans, Office, Working,

Mitä tarkoittaa, jos rakennus on DGNB-sertifioitu?

DGNB-sertifiointijärjestelmä tarjoaa monia etuja käyttäjilleen, rakennusten omistajille sekä sijoittajille, suunnittelijoille, arkkitehdeille ja konsulteille. Korkea elämänlaatu ja hyvinvointi ovat DGNB-järjestelmän keskeinen periaate, samoin kuin rakennuksen elinkaari ja sen käyttökustannukset.

DGNB:n vahvasta menetelmästä on todellista hyötyä sijoittajille. Rakennuksen DGNB-sertifiointi on osoittanut sen parantavan kiinteistön arvoa, vähentävän vapaana olevia tiloja ja auttavan saamaan lainaa.

Mid rise wood frame building in Canada

Lataa DGNB-tietosivumme

 

Lataa tietosivumme saadaksesi lisätietoja siitä, miten akustiset alakatto- ja seinäpaneelimme voivat auttaa DGNB-sertifikaatin saamisessa.

 

Document cover of factsheet DGNB
Stakeholder, Men, Planning, Building

Onko sinulla vielä kysyttävää?

Ota yhteyttä meihin, niin autamme sinua

Muita samankaltaisia asiakastarinoita