01

Terveys, turvallisuus ja hyvinvointi sisäympäristössä

Parempaa elämänlaatua

Ihmiset haluavat asua terveellisessä ympäristössä. Sisäilmasto on yhtä tärkeä kuin ulkona vallitsevat olosuhteet. Lämpötila, ilmanlaatu ja akustiikka ovat tärkeässä roolissa terveellisen sisäympäristön luomisessa.

02

Kestävä kehitys ja kiertotalous

Kestävät tuotteet

Kiertotaloudessa tuotteita pitäisi käyttää niin kauan kuin mahdollista ja uusiokäyttää tehokkaasti niiden käyttöiän päättyessä. Tarjoamme pitkäikäisiä akustisia kattoratkaisuja, joita voi kierrättää loputtomiin.

03

Kaupungistuminen

Kaupungistuminen luo monia haasteita ihmisten yleisterveydelle.

Jatkuvan väestönkasvun ja kaupungistumisen seurauksena maailman kaupunkiväestö tulee luultavasti kasvamaan 2,5 miljardilla ihmisellä vuoteen 2050 mennessä. Se luo nykyasumiselle lisää paineita.

04

Energiatehokkuus

Yksityiskodit ja liikerakennukset tuottavat lähes 40 prosenttia maailman CO2-päästöistä.

ROCKWOOL-konsernin tavoitteena on olla maailman johtava rakentamisen ja teollisuuden energiatehokkaiden lämpöeristysratkaisujen tuottaja. Lisätietoja paremman energiatehokkuuden saavuttamisesta ROCKWOOL-konsernin avulla löydät ROCKWOOL-konsernin verkkosivuilta.

Kiven luontaisen voiman valjastaminen tekee asumisesta miellyttävämpää
Video thumb RockWorld, Jens Birgersson, CEO
...nykymaailman tarpeiden täyttäminen maapallon tulevaisuutta unohtamatta...

Jens Birgersson

Toimitusjohtaja, ROCKWOOL-konserni

Päämäärämme

Olemme sitoutuneet antamaan kaikille mahdollisuuden vastata asumisen kehityshaasteisiin. Kivi on yksi maailman runsaimmista luonnonvaroista ja sitä käyttämällä luodaan vaikutus, joka kantaa monen sukupolven päähän.

Olipa kyseessä luokkahuone, stadion, maatila tai maamerkki, ihmiset tarvitsevat tilaa sekä unelmointiin että unelmien toteuttamiseen, jotta maailmasta voisi tulla parempi paikka kaikille.

Tämä lupaus on kiveen hakattu.

People indoor living room
Grandfather help his child with drawing. Home, indoor, learning, people, improving people's lives, children, crayons, learning

Miksi valita kivivillasta valmistetut akustiikkaratkaisut?