Korkein äänenvaimennusluokka

Rockfonin akustiikkalevyt yltävät kivivillan ainutlaatuisten ominaisuuksien ansiosta äänenvaimennuksessa A-luokkaan, joka on korkein saavutettavissa oleva luokitus. Akustiikkalevyt vaimentavat tilan ääniä, vähentävät melua ja jälkikaiuntaa, maksimoivat akustisen mukavuuden sekä parantavat puheen ymmärrettävyyttä.

Auditorium / Concert Hall in Sct. Lbs Skole in Horsens Denmark with Rockfon Blanka E-Edge

Korkea palonkestävyys

Rockfonin akustiikkalevyt säilyttävät muotonsa ja pysyvät vakaina myös erittäin korkeissa lämpötiloissa. Kaikkien Rockfon-tuotteiden kivivillaydin on palamatonta ja sen sulamispiste on yli 1000°C. Se ei edesauta tulipalon leviämistä eikä tuota savua tai palavia pisaroita.

DK, Politiskolen, Vejle, Erik Arkitekter, Svend Christensen, Education, Reception, Rockfon Sonar, X-Edge, 600x600, white

Lisää valoa

Rockfonin valkoiset akustiikkalevyt tarjoavat huippuluokan valonheijastavuuden, heijastaen jopa 82-87% päivänvalosta. Tämän vuoksi sisätiloissa voidaan vähentää keinotekoisen valaistuksen tarvetta. Lisäksi luonnollisen valon hyödyntäminen sisätiloissa vaikuttaa positiivisesti suunnitteluun ja todistetusti parantaa tilojen käyttäjien hyvinvointia.

NA, Greenberg Traurig, Sonar, 4000 Tempra, Gensler

Koko elinkaaren kattava lähestymistapa

Rockfonin akustiikkatuotteiden valmistuksessa on käytetty jopa 50 prosenttia kierrätettyjä materiaaleja. Levyt ovat pitkäikäisiä ja kestäviä vähentäen tarvetta toistuville remonteille. Akustiikkalevyjemme ympäristötuoteselosteet (EPD) auttavat täyttämään vihreiden rakennussertifiointien vaatimukset. Kun tilojesi tarpeet muuttuvat, Rockfonin akustiikkalevyjen purkaminen ja uudelleenkäyttö on tehty vaivattomaksi. Rockcycle-kierrätysohjelmamme tarjoaa vaihtoehdon käytetyn kivivillan kierrättämiseen suljetussa kierrossa purku- ja korjausrakentamiskohteista sekä rakennustyömailta.

Rockfon Colour Campaign 2021 - Color-all - Trendbook images