Akustiikkaa parantavaa taidetta Paytrailin toimistolle

Suomalainen Paytrail, joka tarjoaa verkkomaksupalveluita, avasi uuden toimiston Tampereella ja paransi samalla toimitilojensa akustiikkaa. Toimiston sisustus suunniteltiin taitavasti yhdistämään estetiikka ja toiminnallisuus. Tähän tavoitteeseen valittiin Rockfonin toimittamat akustiikkaratkaisut; innovatiivinen seinälle ripustettava Rockfon Canva, kattoon asennetut värilliset Rockfon Color-All -alakattolevyt sekä alakatosta roikkuvat värilliset Rockfon Eclipse -akustiikkalevyt. Sisustussuunnittelusta vastasi Muotoilutoimisto Nuan, jonka painopisteinä olivat työympäristön tukeminen yrityksen kulttuurissa ja monipuolisten käyttötarkoitusten huomioiminen.

Meeting Room in Paytrail in Tampere Finland with Rockfon Canva Wall panel A-Edge and Rockfon Color-all X-Edge
Laadukkaasti toteutetut työtilat ovat meidän juttumme. Lähdimme tavoittelemaan koko toimistotaloon A-luokan akustointia, ja Rockfonin tuotteet soveltuivat meidän käyttötarkoituksiimme.

Janne Saarinen

PROJEKTIPÄÄLLIKKÖ, SUPERCELL

Äänenvaimennus ja äänieristys dB-levyillä

Rockfonin dB-akustiikkalevyt tarjoavat ainutlaatuisen yhdistelmän äänieristystä ja äänenvaimennusta. Tämä mahdollistaa optimaalisen akustisen työympäristön luomisen riippumatta siitä, miten työtila on suunniteltu.

Toimistoympäristö saattaa muodostaa akustisen haasteen, sillä se koostuu erilaisista tiloista, joissa äänenvaimennus ja melutasojen hallinta ovat keskeisiä tekijöitä optimaalisen työympäristön saavuttamiseksi. Erityisesti toimistotiloissa ja kokoushuoneissa äänieristys on ratkaisevan tärkeää, jotta voidaan taata häiriötön työskentely ja luottamukselliset keskustelut.

Lue lisää siitä, miten Rockfonin dB-akustiikkalevyt tarjoavat ratkaisun toimistotilojen akustiikkahaasteisiin  

NO, Sundkvartalet, Dyrvik Arkitekter, Office, Meeting room, reception, Rockfon Sonar dB42, A edge, 600x600, white, Chicago Metallic T24 Click 2890
Työntekijöiden suorituskyky
0

suorituskyky alenee meluisissa ympäristöissä.*

Tuottavuuden lasku
0

kokee alempaa tuottavuutta avokonttoreissa.*

Lähteet:
Parempi keskittymiskyky
0

kertoi keskittymiskykynsä parantuneen, kun akustiseen ympäristöön tehtiin korjauksia**

Asiakaskertomukset

01

Toimisto

Modernin toimistotilan haasteisiin vastaaminen.

Organisaatioiden toimintakustannuksista yli 90 % liittyy työntekijätehokkuuteen, joten toimistoympäristön ja huoneiden akustiikan vaikutuksesta työntekijöihin on hyvä olla tietoinen.

02

Koulutus

Rakentamista nykypäivää ja tulevaisuutta varten

Koulun suunnitteleminen on monimutkainen ja vaativa arkkitehtoninen haaste. Olipa kyseessä sitten uudisrakennus- tai kunnostusprojekti, rakennusmateriaalien tulee olla akustisesti miellyttäviä, helposti kunnossapidettäviä, monipuolisia, mukautuvia ja vankkatekoisia.

03

Terveydenhuolto

Hyvät rakennukset saavat sinut voimaan paremmin

Terveydenhuoltopalveluiden tarjoajat ovat vastuussa sisäympäristöstä, jossa potilaita hoidetaan. Kaikki rakennusmateriaalit eivät ole tasavertaisia. On tärkeää valita sellaiset materiaalit ja pinnat, jotka muodostavat kauniin, mukavan ja toipumista edistävän ympäristön.

04

Vähittäiskauppa

Ensiluokkainen akustiikan suunnittelu on menestyksekkään liiketoiminnan kulmakivi.

Vähittäiskaupassa brändikokemus on avainasemassa, mutta on myös tärkeää ymmärtää ympäristön vaikutus asiakaskäyttäytymiseen.

05

Vapaa-aika

Miellyttävien akustisten olosuhteiden luominen ja ylläpito on otettava huomioon.

Vapaa-ajan kohteet ovat usein erittäin suosittuja ja vierailijoiden määrä on korkea päivittäin. Jatkuva ihmisvirta asettaa korkeat vaatimukset akustiikalle, paloturvallisuudelle, kestävyydelle ja muotoilun esteettisyydelle.

06

Teollisuus

Painotamme hyvien akustiikkaratkaisujen tärkeyttä teollisuusympäristöissä.

Suunniteltaessa tuotantotiloja on otettava huomioon monia erilaisia seikkoja. Teollisuussektorin muotoilu- ja materiaalivalinnoilla on tärkeä rooli turvallisia työympäristöjä rakennettaessa.