Henkilöstön suorituskyky
0

Henkilöstön suorituskyky heikkenee meluisissa toimistoissa.*

Tuotannonmenetys
0

matalampi tuottavuus avokonttoreissa*

Lähteet:
Parempi keskittymiskyky
0

ilmoittaa keskittymiskykynsä tehostuvan, kun akustiseen ympäristöön tehdään parannuksia.**

Akustiikkalevy mahdollistaa tilojen paremman äänimaailman

Toimiston melu saadaan vaimennettua akustisten ratkaisujen tehokkaalla äänenvaimennuksella. Vilkkaissa tiloissa ääntä vaimentavia materiaaleja täytyy usein käyttää sekä alakatoissa että seinäpinnoilla. Laadukkaat, ääntä vaimentavat akustiikkalevyt voidaan asentaa kattoon tai seinään, jolloin ne vaimentavat ääntä sekä kaikua ja luovat viihtyisän äänimaailman toimistoissa. Melu toimistossa vähenee, kun akustiikkalevyt ja -paneelit voivat parantaa tilojen akustiikka ja poistaa häiritsevää kaikua.

DK, Mærsk Amerika Plads, PLH Arkitekter, Office, Reception, Open plan office, Rockfon Blanka, X edge, white

Toimiston tilasuunnittelu

Toimiston suunnittelijalla on suuri vastuu varmistaa, että toimistossa on sekä keskittymis- että yhteistyötiloja. Käytävien ja pienryhmätilojen epämuodolliset tapaamiset ovat myös modernin työelämän olennainen osa. Ne ovat kuitenkin mahdollisia vain, jos akustiikka otetaan huomioon. Käytävien ja pienryhmätilojen suunnittelussa voidaan hyödyntää esimerkiksi taustakohinaa, ääntä vaimentavia alakattoja, akustisia seinäratkaisuja ja sermejä.

FR, Headquarters L'Oréal Paris, 92300 Levallois-Perret (Paris), Office, Rockfon Mono Acoustic, TE edge, White, Open Plan Office

Ääntä vaimentavat sermit toimistoon

Yksi tapa parantaa toimiston akustiikkaa on valita ääntävaimentavat sermit toimistoon. Melua voidaan vaimentaa myös pöytäryhmien välisillä ääntä vaimentavilla sermeillä. Toimistosermit toimivat hyvin avokonttoreissa tilanjakajana ja voivat samalla vaimentaa ääntä. Äänen kulkua voidaan pyrkiä rajoittamaan, sillä se voi häiritä työntekijöiden keskittymistä jos se kulkee koko rakennuksen läpi. Ääntä vaimentavat toimiston välisermit voivat auttaa käytävien ja pienryhmätilojen suunnittelussa.

NL, Sante Partners, Tiel, Wim Nauta Interieurarchitectuur, Office, Rockfon Krios, A24-edge, 600x600x20, White, Chicago Metallic Matt White 11, Open Plan Office
Corridor in office Wood City in Helsinki Finland with Rockfon Sonar in M-edge

Asiakaskertomukset