Asennuksista vastasi glasgowilainen Linear Projects Ltd of Glasgow. Tämän aktiivisen Rockfon-asennusyrityksen toimitusjohtaja Stephen Holmes kertoo: "Oppilaitoksen kaikilla alueilla asetettiin erilaiset vaatimukset esimerkiksi akustiselle suorituskyvylle, estetiikalle ja iskunkestävyydelle. Rockfonin laajasta valikoimasta löytyi oikea ratkaisu kuhunkin tilaan. Aikaa ja rahaa säästyi, kun toimittajia oli vain yksi."
 
Morayssa toimivan Elgin Academyn opiskelijat ja henkilöstö nauttivat nyt olostaan uuden rakennuksen kehittyneissä opetustiloissa. Rakennuksen monikäyttöiset tilat mukautuvat erilaisiin opetusmenetelmiin. Lisäksi siinä on uudenaikaiset liikuntatilat sekä alueita oppilaitoksen ja yhteisön käyttöön. Morayn kunta vaati, että oppilaitoksen on täytettävä Building Bulletin 93 -vaatimukset. Siksi siihen asennettiin Rockfon-alakatto- ja seinäratkaisuja.
 
Rockfon Alaska- ja Koral-alakattolevyt tuovat luokkahuoneisiin ja keskeisille alueille näyttävän tasaisia valkoisia pintoja, jotka toimivat ihanteellisesti. Rockfon Koral -levyissä mikrokuvioitu pinta yhdistyy erinomaiseen akustiikkaan, paloturvallisuuteen ja kestävyyteen. Alaska soveltuu käytännöllisesti katsoen kaikkiin käyttökohteisiin, koska koko- ja muotovaihtoehtoja on runsaasti.
 
Musiikki- ja teatteriluokkahuoneissa tarvittiin parempaa huonetilojen välistä äänieristystä, joten niihin asennettiin Rockfon Alaska dB40 -alakattolevyt. Niiden sileä mattavalkoinen pinta eristää ja vaimentaa ääntä tehokkaammin.
 
Aula ja sen viereinen ruokailutila palvelevat oppilaitosta ja yhteisöä suurena monitoimitilana. Suuri huonekorkeus ja kovat ääntä heijastavat pinnat aiheuttivat akustisia hankaluuksia tällä vilkkaasti liikennöidyllä alueella. Perinteinen ripustettava alakatto ei ollut mahdollinen, joten seiniin kiinnitettiin Rockfon Scholar -seinävaimennuslevyt. Scholar on vahvistettu esteettisesti miellyttävän pinnan ja kivivillaytimen väliin piiloon jäävällä verkolla, joten se kestää iskuja kohtalaisesti ja vaimentaa ääntä. Se on oikea valinta asennettavaksi korkealle luokkahuoneisiin ja yhteisiin tiloihin, kun satunnaisten iskujen vaara on keskinkertainen.
 
Uudessa voimistelusalissa iskujen vaara on paljon suurempi. Siksi sinne asennettiin Rockfon Samson -seinävaimennuslevyt. Niiden vahva kudottu pinta varmistaa erinomaisen iskunkestävyyden ja tehokkaan äänenvaimennuksen liikuntatiloissa.  
Asiakaskertomukset

Elgin Academy

Morriston Road
Bishopmill
Elgin, IV30 4ND
Yhdistynyt kuningaskunta

Elgin Academy

Sijainti:Yhdistynyt kuningaskunta
Asentaja:Linear Projects Ltd
Tuotteet:Rockfon® Koral™, Rockfon® Samson™ seinävaimennuslevy, Rockfon® Tropic™
Reunamuodot:A
Mitat:600 x 600, 2400 x 600

Muita Koulutus referenssejä