Rockfonin akustiset alakatto- ja seinäratkaisut ovat nyt Cradle to Cradle® -sertifioituja

26. helmikuuta 2021

Rockfon on saanut pronssi- ja hopeatason Cradle to Cradle v3.1 -sertifioinnin 90 prosentille Euroopassa valmistetuista tuotteistaan.

Me Rockfonilla vähennämme jatkuvasti tuotanto- ja toimitusketjumme päästöjä. Luomme älykkäitä, kauniita ja kestäviä tuotteita. Akustiikkaratkaisumme valmistetaan luonnonkivestä, mikä tekee niistä täysin kierrätettäviä ja soveltuvia kiertotalouteen.

Olemme päättäneet sertifioida akustiikkaratkaisumme Cradle to Cradle -sertifiointiohjelman puitteissa, koska haluamme valmistaa tuotteita, jotka vaikuttavat ihmisiin ja maapalloon myönteisesti.
Cradle to Cradle Products Innovation Institute asettaa tiukat vaatimukset tuotteiden suunnittelulle ja valmistukselle. Nämä vaatimukset vaikuttavat nykypäivään ja tulevaisuuteen positiivisesti.

Kestävä kehitys on tutkimuksen ja kehityksen ydin. Olemme ylpeitä siitä, että olemme osa ROCKWOOL-konsernia, joka on sitoutunut kestävään kehitykseen ja rakentamaan parempaa tulevaisuutta vähentämällä liiketoimintamme ja arvoketjumme hiilipäästöjä tieteeseen perustuvien tavoitteiden avulla (SBTi). Tämä on tärkeää meille ja asiakkaillemme.

Toukokuussa 2020 aloitimme matkamme Cradle to Cradle -sertifioinnin hankkimiseksi 90 %:lle akustiikkatuotteistamme. Saavuttaaksemme sertifioinnin teimme läheistä yhteistyötä toimitusketjukumppaniemme kanssa tuotteidemme ja toimintojemme kriittisten tekijöiden suhteen, mukaan lukien materiaalien terveellisyys, tuotteiden kierrätettävyys, puhdas ilma ja ilmastonsuojelu, vesistöjen ja maaperän suojelu sekä sosiaalinen oikeudenmukaisuus.

"Olemme erittäin ylpeitä tästä saavutuksesta. Kerromme nämä uutiset mielellämme asiakkaillemme ja sidosryhmillemme", sanoo Magdalini Psarra.

Pienennämme hiilijalanjälkeämme ja parannamme suorituskykyämme jatkuvasti. Sitoutumisemme kestävään kehitykseen näkyy nyt myös Cradle to Cradle -sertifioitujen tuotteiden ohjelmassa.

Magdalini Psarra

“ROCKWOOL-konserni on yksi ensimmäisistä yrityksistä, jotka arvioivat useimpiin ryhmiin kuuluvat tuotteensa Cradle to Cradle -sertifioidun version 4.0 pilottistandardin mukaisesti. Tämä konserni on ottanut johtoaseman kriittisen arvon osoittamisessa käyttämällä kattavaa tieteeseen perustuvaa viitekehystä edistääkseen tulevat vaatimukset täyttämään valmistettujen tuotteiden muutosta ja innovaatiota”, toteaa Vice President Christina Raab.

Lisätietoja Cradle to Cradle -sivustossamme.

Esittelyssä Cradle to Cradle Products Innovation Institute

Cradle to Cradle Products Innovation Institute on sitoutunut edistämään kiertotaloutta tuotteilla, jotka vaikuttavat ihmisiin ja maapalloon myönteisesti. Siksi Cradle to Cradle Certified® -ohjelma asettaa maailmanlaajuiset standardit turvallisille, kierrätettäville ja vastuullisesti valmistetuille tuotteille.

Cradle to Cradle -sertifiointia käyttävät kaikissa arvoketjun osissa toimivat tulevaisuuden suunnittelijat, brändit, jälleenmyyjät ja valmistajat. Innovoidakseen ja optimoidakseen materiaaleja ja tuotteita maailman kehittyneimpien, tieteeseen perustuvien materiaalien terveyttä, tuotteiden kierrätettävyyttä, puhdasta ilmaa ja ilmastonsuojelua, vesi- ja maaperän suojelua sekä sosiaalista reiluutta koskevien menetelmien mukaisesti.

Lisäksi instituutti vauhdittaa globaalia kiertotaloutta kumppanuuksien ja yhteistyöhankkeiden avulla, jotka antavat yrityksille, hallituksille ja muille sidosryhmille tarvittavat tekniset puitteet ja tiedot tuotteiden suunnittelun ja valmistuksen muuttamiseksi.

Lisätietoja löytyy Cradle to Cradle Products Innovation Instituten sivustolta.