Mittatilaustyönä toteutettu suunnittelu: anna mielikuvituksesi lentää mittatilaustyönä valmistettujen Rockfon Eclipse® -saarekkeiden avulla

Tuo sisätiloihin persoonallisuutta, tyyliä ja akustista erinomaisuutta mittatilaustyönä valmistettujen Rockfon Eclipse Customised kattosaarekkeiden avulla. Päästä luovuutesi valloilleen ja suunnittele ratkaisusi missä tahansa muodossa ja värissä luoden modulaarisia tiloja ilman häiritsevää melua.

rockfon eclipse customised

Rockfon® Eclipse Customised -saarekkeet toimistotiloissa

Mittatilaustyönä toteutettu suunnittelu avaa ovet parempaan suorituskykyyn

Harvard Business Review korostaa, että jos yritykset haluavat saavuttaa projektien välitavoitteet, tiimin jäsenten on tavattava kasvokkain ja oltava vuorovaikutuksessa keskenään. Modulaariset toimistoympäristöt voivat auttaa tässä, sillä viestintä, luovuus ja yhteistyö sujuvat paremmin ja säännöllisemmin tällaisessa ympäristössä.

Mittatilaustyönä suunnitellut sisätilojen ratkaisut sopivat täydellisesti modulaariseen toimistomalliin. Kun toimistoissa siirrytään perinteisistä tiiviisti pakatuista huoneista dynaamisiin avokonttoreihin, työtilojen suunnittelun tulisi olla joustavaa. Näin voidaan mahdollistaa luovuus sekä edistää erilaisia työskentelymuotoja monikäyttöisten tilojen ja vyöhykkeiden avulla. Kustomoitujen ratkaisujen avulla yritykset voivat vahvistaa brändi-identiteettiään, täydentää sisustuksen estetiikkaa ja hyödyntää tilaa täysimääräisesti.

Työnkulku on tehokkaampaa, kun ympäristö tarjoaa viihtyisän valaistuksen, sopivan lämpötilan, kauniin visuaalisen viimeistelyn ja hiljaisen äänimaailman. Sisustuksessa pitäisi ottaa huomioon viihtyisyys ja hyvä ääniympäristö. Varsinkin kun mietitään, kuinka paljon aikaa vietämme sisätiloissa. Toisin sanoen mittatilaustyönä tehdyt ratkaisut tuovat työtilaan monia henkilökohtaisia ja ammatillisia etuja.

Kokonaisvaltainen, yksilöllisesti suunniteltu työympäristö tukee luovuutta

Kustomoitu työpiste helpottaa ja kehittää luovuutta. Luovuus on epäilemättä yksi maailmantalouden arvokkaimmista valuutoista. Sen avulla yritykset voivat erottua joukosta ja saada markkinoilla kilpailuetua. Nykymaailmassa luovuus on yhtä kuin tuottavuus, ja organisaatioiden kyky jatkuvasti innovoida tuotevalikoimaansa on suorassa yhteydessä yrityksen kasvuun.

Luovan työtilan pitäisi saada työntekijät tuntemaan olonsa mukavaksi. Siksi on tärkeää tarjota heille tuottavuutta edistäviä työkaluja ja resursseja. Siihen kuuluvat esimerkiksi tarpeeksi toimistotilaa, mukavat huonekalut ja erilaiset vyöhykkeet, jotka edistävät erilaisia työskentelymuotoja. Luoviin työympäristöihin tähtäävien yritysten tulisi kiinnittää huomiota siihen, että modulaarinen suunnittelu heijastaisi eri tieteenaloja ja kannustaisi inspiroivaan työskentelyyn työtilassa sekä virallisesti että epävirallisesti.

Toimistotilan koosta riippumatta kustomoidut suunnitteluelementit toteutetaan tietyn alueen mukaan. Yksilöllisyyden ja henkilökohtaisten kokemusten huomioon ottaminen kannustaa luovaan ajatteluun. Kun tavalliset ja tylsät massatuotetut kalusteet korvataan uniikeilla mittatilaustyönä valmistetuilla sisustuselementeillä, työntekijöiden mieliala kohoaa.

Muotoja, värejä ja luonnon inspiraatiota

Värit ja niiden vaikutus ihmisiin ovat nousseet viime vuosina esille. Kun näemme värejä, ne käynnistävät fyysisen kokemuksen, jossa aivojen hypotalamus reagoi tietoon ja ohjaa aineenvaihduntaamme, käyttäytymismalliamme ja tunnereaktioitamme.

Jokainen väri laukaisee meissä tunnereaktion sisätilan tunnelman lisäksi. Oikean väripaletin yhdistäminen voi olla suoraan yhteydessä parempaan fyysiseen hyvinvointiin. Värivalikoiman tulisi ylittää perinteiset neutraalit sävyt, sillä kirkkaampien värien käyttö tuo tilaan enemmän energiaa ja eloisuutta. Toisin sanoen mukautetuilla väreillä varustetuissa suunnitelmissa olisi löydettävä oikea tasapaino mukavuuden, lämmön, neutraaliuden ja luonnon inspiroimien mallien välillä.

Taideteokset ovat toinen väline, jota yritykset voivat hyödyntää, kun halutaan luoda huolella suunniteltuja työympäristöjä. Niiden avulla voidaan heijastaa yritysten arvoja ja visioita innovatiivisella ja luovalla tavalla. Räätälöidyt taideteokset ja brändin inspiroimat nykytaiteen installaatiot tukevat ainutlaatuista kokemusta ja rakentavat luovan ympäristön.

Kaarevat ja sileät reunat lisäävät miellyttävää ja rentoa tunnelmaa. Ne korvaava hitaasti suorat linjat. Kun nämä uudet trendit sisällytetään sekä seinätaiteeseen että kattoon, ne auttavat muuttamaan tilan tunnelmaa ja visualisoimaan brändin identiteettiä.

Kaiken kaikkiaan kokonaisvaltaisesti kustomoitu suunnittelumalli avaa uusia suunnittelunäkemyksiä, aloitteita ja erilaisia tiloja, jotka kannustavat työntekijöitä ajattelemaan laatikon ulkopuolelta ja keksimään uusia ideoita.

Luo täydellinen ja vaivaton suunnitelma mukautetulla Rockfon Eclipse -sovelluksella

On aika päästää luovuutesi valloilleen Rockfon® Eclipse Customised -ratkaisun avulla. Tämä tuotesarja antaa sinulle täydellisen vapauden räätälöityihin sisustuselementteihin yhdistäen persoonallisuutta ja tyyliä akustiseen erinomaisuuteen.

Luokkansa parhaan äänenvaimennuksen ansiosta nämä ripustetut akustiset saarekkeet edesauttavat rauhallisen työympäristön syntyä, jossa ihmiset voivat tuntea olonsa onnellisiksi, mukavaviksi ja luoviksi. Lisäksi modulaarinen muotoilu antaa mahdollisuuden täydentää tiloja eri muotoisilla ja kokoisilla ratkaisuilla.

Eclipse-tuotteidemme suorituskyky on yksinkertaisesti erinomainen. Suunnittelu on enää sinusta kiinni. Voit korostaa saarekkeilla yritysviestintää lisäämällä niiden avulla toimistoon värejä tai käyttää niitä reittiopasteina ohjaamaan tilan käyttäjiä tai vieraita. Sinulla on täysi vapaus suunnitella haluamallasi tavalla, enkä malta odottaa, mitä luovuutesi tuo sisustukseen näillä uusilla vaihtoehdoilla.

Marie Oskarsson

Rockfonin tuotepäällikkö

Voit leikkiä kaikilla mahdollisilla muodoilla ja väriyhdistelmillä. Halutessasi voit myös käyttää suunnittelijoiden huolella valitsemia Colours of Wellbeing -värejä. Ne on erityisesti valittu energisoimaan, rentouttamaan tai inspiroimaan tilan käyttäjiä. Ne tarjoavat kustannustehokkaan tavan tuoda sekä luonnetta että akustista harmoniaa monikäyttöisiin ja moderneihin sisätiloihin. 

Päästä mielikuvituksesi valloilleen Eclipse Customised -saarekkeilla ja paneeleilla, joiden tyylin, muodon ja värin voit itse suunnitella. Aloita vierailemalla osoitteessa ja lisää persoonallinen tyyli ja erinomainen akustiikka seuraavaan projektiisi.

Lue lisää Rockfon® Eclipse Customised -saarekkeista