Rockfon® Canva: Laadukasta akustiikkaa kauniilla muotoilulla

Rockfon Canva -akustiset seinäpaneelit voivat toimia rohkeina taideteoksina ja tuoda tilaan korkeaa akustista suorituskykyä design-elementin muodossa. Näiden akustisten seinäpaneelien avulla luot täydellisen visuaalisen ilmeen ja samalla rauhallisia sisätiloja, jotka maksimoivat yksityisyyden sekä tehostavat yhteistyötä.

rockfon canva

Rockfon® Canva väreissä "Sage", "Eucalyptus" ja "Azure"

Kokonaisvaltainen lähestymistapa, jolla työntekijät toivotetaan tervetulleiksi takaisin toimistolle

Työtila on tehokas ympäristö, joka lisää sitoutumista, inspiraatiota, innovatiivisuutta ja tuottavuutta. Työtilan suunnittelun tulee olla kokonaisvaltainen kokemus, jossa työntekijä tuntee olonsa osalliseksi, kuulluksi, mukavaksi ja hyvinvoivaksi.

COVID-19-pandemian vuoksi olemme tulleet yhä enemmän tietoisimmiksi terveydestä ja hyvinvoinnista. Työntekijät ovat innokkaita palaamaan takaisin toimistoille tekemään yhteistyötä ja luomaan uutta, kunhan terveyteen ja turvallisuuteen liittyvät standardit täyttyvät.

Uusien rekrytointien ja olemassa olevien kykyjen säilyttämiseksi on tärkeämpää kuin koskaan, että yritykset suunnittelevat työympäristöjä, joissa työntekijät ja heidän tarpeensa nousevat keskeiseen asemaan. Tämä johtaa ihmislähtöisempien toimistotilojen kasvuun.

Ihmiskeskeinen työtila yksityisyyttä, joustavuutta ja hyvinvointia varten

”Ihmislähtöinen toimisto” on joustava toimitilastrategia, jossa työntekijät ovat keskiössä. Se on uusi vaihtoehto avotoimistoille, koska suunnittelussa korostuu ihmiset, hyvinvointi ja joustavuus. Työntekijät voivat mukauttaa omaa työympäristöään tietyn mielialan tai mieltymyksien mukaan. Näiden valintojen avulla he voivat saada helpotusta ja tukea oman työnsä tekemiseen.

Joustavat työskentelyvaihtoehdot vahvistavat rakenteellisia muutoksia, joissa perinteisistä toimistoista tulee yhteistyön ja keskittymisen keskuksia, jotka tukevat ihmisten erilaisia työtapoja. Tiloissa on mahdollisuus siirtyä hiljaisista tiloista joustaviin, kaikille yhteisiin ja tuottavuutta lisääviin yhteistyötiloihin. Työntekijä voi liikkua toimistossa vapaasti löytääkseen hänelle täydellisen työpisteen.

Tämän seurauksena myös sisustuksen on palveltava tilojen monia tarkoituksia mukautetuilla huonekaluilla ja sisustuselementeillä,  jotka sopivat toimiston useisiin eri toimintoihin. Huonekalujen tulisi olla ei-huokoisia ja valmistettu antimikrobisista pintamateriaaleista, jotka voidaan helposti puhdistaa varmistamaan tarvittava hygienia. Tilojen pitäisi myös pystyä välittämään erilaisia tunnelmia, sillä esimerkiksi värien käyttö on tehokas keino lisätä luovuutta.

Koska yhä useammalla ihmisellä on huonoja kokemuksia avotoimistoista ahtauden ja melusta johtuvien häiriötekijöiden vuoksi, on tärkeää nostaa suunnittelun keskipisteeksi akustiikka. Tämä tarkoittaa, että vaikka toimistoympäristöllä onkin tarvetta helpottaa yhteistyötä, meidän on myös panostettava yksityisyyteen.

Esittelyssä Rockfon® Canva: Taideteos, joka takaa laadukkaan akustiikan

Lisääntyvä tarve ihmiskeskeisille, joustaville ja mukautuville työtiloille saa meidät uskomaan, että toimistosuunnittelun tulee jatkossa sopia erilaisiin tunnelmiin, toimintoihin, tarpeisiin ja brändeihin. Tämän vuoksi lyöttäydyimme yhteen tanskalaisen suunnitteluyritys Akuartin kanssa ja kehitimme yhteistyössä Rockfon® Canva™ -tuotteen, joka yhdistää esteettisen viimeistelyn ja luokkansa parhaan äänenvaimennuksen. Tämän tuotteen avulla voit luoda modernia ilmettä ja laadukasta akustointia.

Rockfon® Canva™ on suunniteltu taideteokseksi, joka auttaa sinua älykkäällä tavalla luomaan joustavia tiloja, jotka tuntuvat miellyttäviltä. Koska suunnitteluvaihtoehtoja ei ole rajoitettu, voit valita minkä tahansa sävyn "Colours of Wellbeing" -väripaletistamme tai suunnitella kokonaan oman versiosi sopimaan haluttuun tunnelmaan tai visuaaliseen identiteettiin. Voit myös tuotteen avulla muunnella tilaa joustavasti ja monipuolisesti, sillä akustiikkapaneelit voidaan ripustaa kattoon, kiinnittää seinään tai sijoittaa lattialle.

Modulaarinen muoto ja irrotettavat kankaat antavat sinulle mahdollisuuden päivittää akustiikkapaneelin ulkoasua esim. vuokralaisten vaihtuessa tai tilan toimintojen muuttuessa, sillä voit aina tilata uuden kankaan vanhan tilalle.

Canva-tuoteperheessä on luokkansa paras äänenvaimennus, joka saa aikaan laadukkaan akustisen ympäristön. Tällainen ympäristö auttaa ihmisiä suoriutumaan työssä paremmin, olemaan työtiloissa rauhallisia, iloisia ja keskittyneitä. Täydellinen palonkestävä taideteos antaa sinulle älykkään tavan luoda joustavia, hyvää oloa tukevia tiloja. On ollut ilo tehdä yhteistyötä tanskalaisen suunnitteluyhtiö Akuartin kanssa Canva-tuotelinjan kehittämisessä.

Marie Oskarsson

Rockfonin tuotepäällikkö

Design-elementti, joka toimii rohkeana taideteoksena ja tuo tilaan korkeaa akustista suorituskykyä täydentäen haluttua visuaalista ilmettä ja rauhoittaen samalla toimistoympäristöä. Aloita Canvaan tutustuminen kokeilemalla 3D-konfiguraattoriamme ja tutustu loputtomiin suunnittelumahdollisuuksiin.

Lisäksi Rockfon Canva -akustiikkapaneelien helppo liikuteltavuus mahdollistaa työpisteet sopimaan yhteistyöhön sekä lisäämään yksityisyyttä tuossa tuokiossa.

Lue lisää Rockfon® Canvasta