Uusi aluemyyntipäällikkö keskittyy auttamaan suunnittelijoita

14. huhtikuuta 2022

Rockfonin myyntitiimi vahvistui vuodenvaihteen tienoilla, kun taloon palkattiin suunnittelijamyyntiin uusi aluemyyntipäällikkö, Kai Vanha-aho. Kyseessä on täysin uusi työnkuva, jolla Rockfon pyrkii palvelemaan suunnittelijoita entistäkin paremmin akustiikkaan liittyvissä kysymyksissä ja projekteissa.

Aidosti ympäristön kannalta kestävistä tuotteista on ilo kertoa

Rockfonin tuotteet valmistetaan kivivillasta, jota on mahdollista kierrättää raaka-aineena lähes loputtomasti. Rockfonin akustiikkatuotteiden aito ympäristöystävällisyys olikin yksi tekijä, joka houkutti Vanha-ahoa uuteen paikkaan.

– Halusin omalta osaltani olla mukana tukemassa kestävää kehitystä rakennusalalla, ja Rockfonilla se on tehty helpoksi. Kestävä kehitys ja ympäristöarvot ovat Rockfonilla isossa roolissa ja iso osa tekemistä. Tätä viestiä on helppo viedä eteenpäin suunnittelijoille ja rakennuttajille, kertoo Vanha-aho.

Vanha-aho mainitsee useamman kerran Rockfonin tuotteiden saavuttamat Cradle-to-cradle-sertifikaatit, jotka ovat konkreettinen osoitus Rockfonin tuotteiden ympäristöystävällisyydestä. Tätä viestiä Vanha-aho haluaakin tuoda painokkaasti esille.

– Omassa roolissani olen pääasiassa yhteydessä niihin, jotka vielä punnitsevat, mitä materiaaleja käyttää rakennusprojektissa toisin kuin kollegani, joiden asiakkaat monesti ovat jo päätöksen tehneet. Minulla on siis mahdollisuus esitellä ympäristöystävällisempiä vaihtoehtoja akustisiksi ratkaisuiksi, jotka myös edistävät monella muulla tavalla hyvän sisäilmaston syntyä.

Kai Vanha-aho

Aluemyyntipäällikkö, suunnittelijamyynti
Error rendering content