Rockfonin pääkonttori on Tanskan ensimmäinen WELL Certified™ Platinum -sertifioitu toimistorakennus

23. marraskuuta 2023

Rockfon on saavuttanut WELL -sertifikaatin platina-tason Tanskan Hedehusenen pääkonttorille. Kyseessä on ensimmäinen tanskalainen toimistorakennus, joka on saavuttanut korkeimman tason tässä arvostetussa rakennuspalkinnossa uusimman standardiversion mukaisesti.

Rockfonin pääkonttori Hedehusenessa, Tanskassa

Akustisesti ensiluokkainen, avoin toimistoympäristö on toteutettu käyttämällä Rockfon Blanka X -akustiikkalevyjä, Rockfon Canva -lattiasermejä ja Rockfon Lamella puurima-akustiikkaa. Blanka X -järjestelmään toteutettu diffuusinen ilmanvaihto vähentää vedon tunnetta ja tekee sisäilmastosta miellyttävän.

Hedehusenen pääkonttori on alun perin rakennettu vuonna 1972, ja se tarjoaa työtilat yli 160 Rockfonin, ROCKWOOL Nordicsin ja sisaryritysten, kuten Rockpanelin, Lapinuksen ja Grodanin, työntekijälle. Vuonna 2022 tämä toimistorakennus koki uudistuksen, jonka suunnitteli kööpenhaminalainen arkkitehtitoimisto Arcgency.  

Otimme Rockfonilla tavoitteeksi uudistaa työtilamme maailmanlaajuisesti kunnostamalla olemassa olevia rakennuksia - ei pelkästään vähentääksemme kokonaishiilijalanjälkeä - vaan myös ottaaksemme ihmiskeskeisen lähestymistavan, jotta toimistomme olisivat kutsuvampia, yhteistyöhön kannustavia ja hyvinvointiin keskittyviä

Parik Chopra

Rockfonin toimitusjohtaja