order-bucketNykyelämään liittyy salaisuus. Parikin, itse asiassa. Nämä salaisuudet ovat toimineet hyväksesi vuosikymmenten ajan.

Katso ympärillesi, niin löydät niitä joka puolelta. Ne toimivat huomaamattomasti ja pitävät ympäristön kurissa, jotta voit keskittyä itsellesi tärkeisiin asioihin.

Olemme selvittäneet näitä salaisuuksia kiven avulla viimeisen 80 vuoden ajan.

Kivivilla parantaa nykyään ihmisten työtä ja hyvinvointia monella eri tavalla. Tuotteemme rikastuttavat ihmisten elämää, parantavat tuottavuutta ja tekevät ympäristöstä kauniimman.

Et ehkä koskaan näe näitä piilossa olevia salaisuuksia, eikä sinun tarvitsekaan. Koet niiden vaikutukset päivittäin ja olemme ylpeitä siitä.

Ajattelutapamme

01

Terveys, turvallisuus ja hyvinvointi sisäympäristössä

Parempaa elämänlaatua

Ihmiset haluavat asua terveellisessä ympäristössä. Sisäilmasto on yhtä tärkeä kuin ulkona vallitsevat olosuhteet. Lämpötila, ilmanlaatu ja akustiikka ovat tärkeässä roolissa terveellisen sisäympäristön luomisessa.

Lisätietoja

02

Kestävä kehitys ja kiertotalous

Kestävät tuotteet

Kiertotaloudessa tuotteita pitäisi käyttää niin kauan kuin mahdollista ja uusiokäyttää tehokkaasti niiden käyttöiän päättyessä. Tarjoamme pitkäikäisiä akustisia kattoratkaisuja, joita voi kierrättää loputtomiin.

Lisätietoja

03

Kaupungistuminen

Kaupungistuminen luo monia haasteita ihmisten yleisterveydelle.

Jatkuvan väestönkasvun ja kaupungistumisen seurauksena maailman kaupunkiväestö tulee luultavasti kasvamaan 2,5 miljardilla ihmisellä vuoteen 2050 mennessä. Se luo nykyasumiselle lisää paineita.

Lisätietoja

04

Energiatehokkuus

Yksityiskodit ja liikerakennukset tuottavat lähes 40 prosenttia maailman CO2-päästöistä.

ROCKWOOL-konsernin tavoitteena on olla maailman johtava rakentamisen ja teollisuuden energiatehokkaiden lämpöeristysratkaisujen tuottaja. Lisätietoja paremman energiatehokkuuden saavuttamisesta ROCKWOOL-konsernin avulla löydät ROCKWOOL-konsernin verkkosivuilta.

ROCKWOOL-konserni
Kiven luontaisen voiman valjastaminen tekee asumisesta miellyttävämpää
Video thumb RockWorld, Jens Birgersson, CEO
...nykymaailman tarpeiden täyttäminen maapallon tulevaisuutta unohtamatta...

Jens Birgersson

Toimitusjohtaja, ROCKWOOL-konserni

Päämäärämme

Olemme sitoutuneet antamaan kaikille mahdollisuuden vastata asumisen kehityshaasteisiin. Kivi on yksi maailman runsaimmista luonnonvaroista ja sitä käyttämällä luodaan vaikutus, joka kantaa monen sukupolven päähän.

Olipa kyseessä luokkahuone, stadion, maatila tai maamerkki, ihmiset tarvitsevat tilaa sekä unelmointiin että unelmien toteuttamiseen, jotta maailmasta voisi tulla parempi paikka kaikille.

Tämä lupaus on kiveen hakattu.

People indoor living room
Grandfather help his child with drawing. Home, indoor, learning, people, improving people's lives, children, crayons, learning
rockfon