Vietämme 90 % ajastamme sisätiloissa. Viimeistään nyt on aika keskittyä sisäilmaympäristön vaikutukseen terveyteemme ja hyvinvointiimme rakennusten energiankäytön lisäksi. Tässä Rockfonin webinaarissa esiteltiin toimistotilojen WELL-rakennusstandardi hyvinvoinnin lisäämisen inspiraationa.

Katso webinaarin tallenne 

Hyödynnä tilaisuus saada uusia ideoita Rockfonin webinaarissa "Inspiroivien rakennusten suunnittelu ihmisten terveys ja hyvinvointi lähtökohtana”, jonka esittää Olga Turner, akkreditoitu WELL Building Standard™ -asiantuntija, Royal Institution of Chartered Surveyors -instituutin jäsen ja Ekkist-yrityksen perustaja ja johtaja. 

Webinaarissa Olga Turner käsitteli seuraavia asioita:

  • WELL Building Standard -järjestelmän yleiskuvaus
  • WELL Building Standard -järjestelmän tärkeimmät ominaisuudet
  • Asiakasesimerkit antavat inspiraatiota seuraavaan projektiisi
MEC,Malmö,Sweden,USG Donn T24,Juul & Frost Arkitekter,Wihlborgs Fastigheter,Intermontage AB,ROCKFON Sonar,X-edge,600x600,white

Inspiroivien rakennusten suunnittelu ihmisten terveys ja hyvinvointi lähtökohtana

Katso webinaarin tallenne (englanniksi)

International WELL Building Institute™ (IWBI™) toimii esikuvana kansainväliselle liikkeelle, jonka tavoite on muuttaa rakennuksiamme ja yhteisöjämme tavoilla, jotka auttavat ihmisiä viihtymään. IWBI on luonut kehityksen huippua edustavan WELL Building Standard™ -järjestelmän.

WELL on johtava työkalu terveyden ja hyvinvoinnin edistämiseksi rakennuksissa globaalisti. Voit sertifioida rakennuksesi tai voit yksinkertaisesti soveltaa ajattelutapoja toimistoosi, rakennukseesi tai muuhun tilaan WELL-järjestelmän joustavien perusteiden käyttämiseksi terveyden ja ihmisten kokemusten parantamiseen suunnittelun avulla.

Logo, International WELL Building Institute, member mark