Schage Eiendom, kiinteistöalan arvostettu perheyritys, tunnetaan vahvasta asiakaslähtöisyydestään. Heidän omistamassaan Skøyen Atrium -kiinteistössä yhdistyvät hienostuneet ja laadukkaat materiaalit, tarkkaan harkittu sisustussuunnittelu sekä vahva sitoutuminen kestävyyteen. Tämä ainutlaatuinen lähestymistapa luo poikkeuksellisen työpaikkakokemuksen, joka ei jätä ketään kylmäksi.

Joustava ja inspiroiva työtila

Skøyen Atriumin tiloissa toimiva Arena by Schage tarjoaa monipuolisen ja innostavan työympäristön yrityksen koosta riippumatta. Eline Bye Johansen, Arena by Schagen yhteisöpäällikkö, selittää: "Arenan konsepti keskittyy erityisesti pienempiin yrityksiin, jotka haluavat olla osa Skøyen Atriumia." Tämä noin 200 työtilan kokonaisuus tarjoaa täysin varusteltuja toimistoja, nopean Wi-Fi-yhteyden sekä helpon pääsyn kokoushuoneisiin, joissa on myös videoneuvottelumahdollisuudet. Tämä eloisa ja viihtyisä ilmapiiri, yhdessä skandinaavisesta tyylistä ammentavien materiaalien ja suunnittelun valintojen kanssa, tukee tehokasta työskentelyä ja luo hedelmällisen ympäristön luovuudelle

Energian ja elinvoiman lisääminen

Yksi Arena by Schage in erottuvista piirteistä ilmenee sen tavoitteena tuoda energiaa ja elinvoimaa työtiloihin. Schagenin projektipäällikkö Ingvild Skonseng Bjerketvedt avaa suunnittelun periaatetta: "Tavoitteenamme oli lisätä tiloihin eloisuutta ja käyttää värejä, jotka välittävät positiivista energiaa tilan käyttäjille." Orgaaniset muodot, elinvoimaiset väripaletit ja innostavat taideteokset yhdistyvät luomaan leikkisän ja virkistävän ympäristön, joka tukee positiivista työkokemusta.

Insipiraationa luonto

Skøyen Atrium on ammentanut inspiraationsa Norjan upeasta luonnosta, ja sen luontoteemainen muotoilu tuo pienen palan ulkoilmaa sisätiloihin. Mesta, alan johtava tie- ja rautatieliikenteen yritys, on valinnut Skøyen Atriumin pääkonttorikseen vahvistaen luontoyhteyden merkitystä entisestään. CBRE:n sisustusarkkitehdit kertovat yhteistyöstään Mestan kanssa: "Lukuisien työpajojen myötä olemme yhdessä Mestan kanssa löytäneet juuri ne oikeat elementit ja ominaisuudet, jotka soveltuvat tämän norjalaisen luonnonläheisen suunnittelun tavoitteisiin." Rakennuksen eri vyöhykkeet heijastelevat rannikon rauhoittavaa tunnelmaa ja metsän rauhallisuutta, luoden näin parempaa hyvinvointia ja tukien samalla tuottavuutta.

Kestävä kehitys: Sitoutuminen vihreämpään tulevaisuuteen

Skøyen Atrium ei ainoastaan aseta etusijalle poikkeuksellista suunnittelua, vaan painottaa voimakkaasti myös kestävyyttä. Projektin sitoutuminen ympäristövastuullisuuteen näkyy kierrätys- ja jätteiden vähentämistoimissa. Tavoitteena on yli 90 prosentin lajitteluaste ja pyrkimys pitää jätemäärät tuotantoalueella alle 25 kg/m2. Schage Eiendomin Miljøfyrtårn-sertifikaatti korostaa heidän sitoutumistaan ympäristöystävällisiin käytäntöihin.

Skøyen Atrium tarjoaa muutakin kuin pelkkiä toimitiloja; se tarjoaa parannetun työkokemuksen, jossa yhdistyvät inspiraatio, toiminnallisuus ja kestävyys. Arena by Schage, joustava ja innostava yhteistyötila Skøyen Atriumin sisällä, palvelee yritysten monipuolisia tarpeita edistäen luovuutta ja yhteistyötä. Orgaaniset muodot, eloisat värit ja luonnon innoittama muotoilu saavat aikaan ympäristön, jossa ihmiset odottavat todellisella innolla jokaista päivää saapuakseen paikalle. Tarttumalla innovatiivisiin suunnittelukonsepteihin ja edistämällä ympäristöystävällisiä ratkaisuja Skøyen Atrium avaa uuden työtilojen aikakauden, jossa ensisijalla ovat niin ihmisten hyvinvointi kuin myös planeettamme terveys. 

Orgaanisten muotojen, elinvoimaisten värien ja kiehtovien taideteosten yhdistäminen luo leikkisän ja stimuloivan ympäristön, joka innostaa positiiviseen työkokemukseen.

Ingvild Skonseng Bjerketvedt

PROJEKTIPÄÄLLIKKÖ, ARENA BY SCHAGE

Skøyen Atrium toimisto, Oslo, Norja

Sijainti:Oslo, Norja
Arkkitehti:Lund+Slaatto Arkitekter
Sisustusarkkitehti:Lund+Slaatto Arkitekter, CBRE
Asentaja:Modulvegger
Valokuvaaja:Erik Burås
Tuotteet:Rockfon Color-all®
Reunamuodot:A, X
Mitat:600 x 600

Aiheeseen liittyvät referenssikohteet