Lue uusi grid-uutistiedote ja tietoja uusimmista listajärjestelmistä

2. maaliskuuta 2018

Kolmannessa Grid-uutistiedotteessa esittelemme useita tuote- ja ratkaisu-uutuuksia, joissa esteettisyys yhdistyy monikäyttöisyyteen ja toimivuuteen

1/2

Uusimmassa Grid-uutistiedotteessa kerrotaan uudesta Matt White 11 -listajärjestelmästä, uusista Rockfon Eclipse® -seinävaimennuslevyistä sekä ainutlaatuisista ja monikäyttöisistä valaisinten kiinnitysratkaisuista, jotka saavat kuormituksen jakautumaan tasaisesti.

Rockfon esittelee uuden Matt White -listajärjestelmän

Järjestelmä on saatavana T15- ja T24-kiskoille sekä kulma- ja kaksoiskulmalistoille. Tämä kattava listajärjestelmä vähentää listojen ja valkoisten alakattolevyjen välistä värieroa, joten ulkoasusta tulee tyylikäs ja yhtenäinen.

Suunnittelunvapautta akustisiin ratkaisuihin uusien Rockfon Eclipse® -seinävaimennuslevyjen avulla

Kehitämme jatkuvasti moderneja ja suorituskykyisiä akustisia ratkaisuja, joista uudet Rockfon Eclipse -seinävaimennuslevyt ovat hyvä esimerkki. Uusi esteettinen ja suorituskykyinen akustinen ratkaisu parantaa tilan akustiikkaa ja soveltuu mihin tahansa tilaan.

Tutustu asennusvaihtoehtoihin lähemmin

Uudet 3D-asennusvideomme antavat tarkkaa tietoa Rockfon-järjestelmien asennuksesta. Videolla näet kaikki yksityiskohdat, jotta saat asennettua akustiset ratkaisumme nopeasti ja helposti oikein.

Uutiset