Lue uusi grid-uutistiedote ja tietoja uusimmista listajärjestelmistä

2. maaliskuuta 2018

Kolmannessa Grid-uutistiedotteessa esittelemme useita tuote- ja ratkaisu-uutuuksia, joissa esteettisyys yhdistyy monikäyttöisyyteen ja toimivuuteen

campaign illustration, grid news, header, UK, grids, suspension grids, matt white, grey background

Uusi mattavalkoinen lista vähentää listojen ja valkoisten alakattolevyjen välistä värieroa

Video thumbnail, installation video, rockfon system T24 X DLC, X-edge, ceiling tile

Uudet 3D-asennusvideomme antavat tarkkaa ja yksityiskohtaista tietoa Rockfon-järjestelmien asennuksesta.

Uusimmassa Grid-uutistiedotteessa kerrotaan uudesta Matt White 11 -listajärjestelmästä, uusista Rockfon Eclipse® -seinävaimennuslevyistä sekä ainutlaatuisista ja monikäyttöisistä valaisinten kiinnitysratkaisuista, jotka saavat kuormituksen jakautumaan tasaisesti.

Rockfon esittelee uuden Matt White -listajärjestelmän

Järjestelmä on saatavana T15- ja T24-kiskoille sekä kulma- ja kaksoiskulmalistoille. Tämä kattava listajärjestelmä vähentää listojen ja valkoisten alakattolevyjen välistä värieroa, joten ulkoasusta tulee tyylikäs ja yhtenäinen.

Suunnittelunvapautta akustisiin ratkaisuihin uusien Rockfon Eclipse® -seinävaimennuslevyjen avulla

Kehitämme jatkuvasti moderneja ja suorituskykyisiä akustisia ratkaisuja, joista uudet Rockfon Eclipse -seinävaimennuslevyt ovat hyvä esimerkki. Uusi esteettinen ja suorituskykyinen akustinen ratkaisu parantaa tilan akustiikkaa ja soveltuu mihin tahansa tilaan.

Tutustu asennusvaihtoehtoihin lähemmin

Uudet 3D-asennusvideomme antavat tarkkaa tietoa Rockfon-järjestelmien asennuksesta. Videolla näet kaikki yksityiskohdat, jotta saat asennettua akustiset ratkaisumme nopeasti ja helposti oikein.

Uutiset