Rockfon yhdistää innovaation ja inspiraation uudessa inspired by you -lehden numerossa

11. lokakuuta 2017

Neljäs INSPIRED BY YOU sisältää artikkeleita, joissa annetaan ideoita sekä autetaan suhtautumaan akustiikkaan, sisäilmastoon ja muotoiluun uudelle tavalla.

Rockfon® Mono® Acoustic installed in the restaurant of Llaut Palace Hotel on Mallorca, Spain

Rockfon® Mono® Acoustic installed in the restaurant of Llaut Palace Hotel on Mallorca, Spain

Meillä on ilo esitellä uusin INSPIRED BY YOU -lehden numero. Sen voi ladata maksutta kaikista Rockfonin sivustoista.

Sen ensimmäinen numero ilmestyi vuonna 2012. Siitä alkaen sen mielenkiintoiset artikkelit ja kauniit kuvat ovat antaneet siivet lukijoiden mielikuvitukselle. Tämä numero ei muodosta poikkeusta.

Suunniteltu tulevaisuutta varten

Uusimmassa numerossa esittelemme rakennuksia, innovatiivista suunnittelua ja tilojen koulu- ja toimistorakennuksista sekä ravintoloista kiveen louhittuihin museoihin, palkittuihin kohteisiin ja projekteihin, joissa sisustussuunnittelu nostetaan uudelle tasolle alakattojen avulla. Keskustelimme eri puolilla maailmaa työskentelevien taiteilijoiden, arkkitehtien, yrittäjien ja projektipäälliköiden kanssa.

Juttelimme Belgiassa Blue Building Instituten Lara Mullerin kanssa tuottavuuden ja hyvinvoinnin merkityksestä sekä ihmiskeskeisten tilojen suunnittelemisesta. Oxfordin yliopiston professori Charles Spence kertoo melun tutkimisesta ja äänen vaikutuksesta makuun sekä päivällisen tuottamiin elämyksiin. 

Kasper Stoltz RUMMETS SPROG -toimistosta (Tilan kieli) kertoo 2100-luvun koulurakennusten suunnittelufilosofiasta. Saimme tilaisuuden tutustua yhteen Belgian suurisuuntaisimmista koulujen uudistamisprojekteista. PPP Schools of Tomorrow -ohjelma koostuu 182 projektista, joissa parannetaan sisäilmastoa, akustiikkaa ja esteettömyyttä Flanderin kouluissa.

Uutiset