Aika on rahaa! Joten miksi sitä pitäisi tuhlata?

1. helmikuuta 2020

Uusissa Rockfon bafflereissa on kehys kahdella tai neljällä sivulla. Käytettävissä on useita helppoja ja nopeita asennusmenetelmiä.

Akustista mukavuutta

Uudistettuja Rockfon bafflereita on saatavana kolmena versiona. Ne ovat oikea valinta termisen massan hyödyntämiseen ja kun taloteknisiin asennuksiin täytyy päästä käsiksi esteettä.

Rockfon Humitec® baffle on juuri oikea valinta kosteisiin ja vaativiin sisäilmastoihin sekä säännöllistä puhdistamista vaativille alueille.

Rockfon Universal™ baffle soveltuu täydellisesti toimistoihin, oppilaitoksiin, myymälöihin ja vapaa-ajanviettokohteisiin. Se on saatavana Universal White -värisenä sekä Color-all -sarjan 31 inspiroivana värinä.

Rockfon Industrial™ bafflen pinta kestää, joten se soveltuu parhaiten meluisille alueille teollisuudessa, kun ääniympäristöä halutaan parantaa ja melua vaimentaa turvalliselle tasolle työsuojelusyistä.

Näet uuden Rockfon Universal White -pinnan tilaamalla näytteen.

Runsaasti ripustusvaihtoehtoja

Kaikissa kehyksellisissä Rockfon bafflereissa on patentoitu monitoiminen kiinnike, joten ne voidaan ripustaa viidellä eri tavalla nopeasti ja helposti.

Ripustuskiskojärjestelmä on monikäyttöinen. Se antaa alakatossa käyttöön työskentelytilaa, saa aikaan esteettisesti miellyttävän lopputuloksen ja helpottaa tuotteen linjaamista. Rockfon Baffle T24 ratkaisussa Chicago Metallic™ T24 listajärjestelmän kestävyys yhdistyy Rockfon bafflerien liitosten jäykkyyteen. Listajärjestelmä on saatavana myös ECR-versiona. Kehykselliset Rockfon bafflerit voidaan ripustaa käyttämällä Design– tai Classic vaijeriripustussarjaa tai lankaripustimia, jolloin bafflerien korkeutta voidaan säätää nopeasti. Rockfon Baffle ECR suorakiinnikejärjestelmä mahdollistaa helpon linjaamisen ja yhden kiinnityspisteen kahta melunvaimenninta varten.

Katso, mikä kehyksellinen baffleri on oikea valinta

Huomaat sivustossamme, mikä Rockfon baffleriratkaisu kannattaa valita seuraavaan projektiisi. Tutustu tuotesivuilla Rockfon Humitec® baffle, Rockfon Universal™ baffle ja Rockfon Industrial™ bafflereihin esitteiden ja järjestelmäkuvausten avulla.

Error rendering content