Listojen ja paneelien uudet värit

23. maaliskuuta 2021

Uusimmasta GridNewsistä voit lukea Rockfon Color-all-sarjan uusista väreistä ja siitä, kuinka akustiikkalevyjemme uudet värit voidaan sovittaa yhteen samanväristen, mattapintaisten alakattolistojemme kanssa. Lisäksi pääset tutustumaan uuteen Rockfon Eclipsen asennussarjaan sekä erittäin pieneen ja fiksuun asennusklipsiin.

Uusi värillinen listajärjestelmä on mattapintainen ja ei heijasta valoa kuten kiiltävä pinta. Tämän vuoksi akustisen alakaton ja listajärjestelmän välinen kontrasti vähenee ja alakatto näyttää tasaisemmalta.

34 uutta väriä - sekä listoille että levyille

Asenna täydellinen akustinen alakatto uudella Rockfon Color-all-tuotevalikoimalla, jolla saat tilaan hyvän akustiikan lisäksi kauniit ja mattapintaiset värit.

Uudet värit on valittu huolellisesti keskittyen siihen, että ne sopivat toisiinsa tai samaan väriskaalaan. Listajärjestelmään valitut värit ovat samat kuin akustiikkalevyissä. Listajärjestelmän uudet värit ovat mattapintaisia, joten alakattoon saadaan yhtenäinen ilme - myös näkyvillä listoilla.

Kotisivuillamme pääset leikkimään väreillä suunnittelutyökalun avulla ja voit kokeilla, miten eri värit täydentävät toisiaan. Pääset myös lukemaan lisää siitä miten uudet värit on valittu, tilaamaan värikortteja ja paljon muuta.

Lue lisää GridNewsista

Mix or match - anna mielikuvituksesi laukata

Uusi, nopea ja helppo tapa asentaa Rocfon Eclipse

Uusi asennussarja helpottaa Rockfon Eclipse-saarekkeiden ripustusta. Asennussarja yksinkertaistaa asennusta ja pienentää vaadittavaa asennuskorkeutta 45 mm:n.

Rockfon System Eclipse Step 4

Kylttien ripustaminen ei ole helppoa

Olemme korvanneet nykyisen Chicago Metallic-klipsin, joka koostui useista pienistä osista, kokonaisratkaisulla, jota ei tarvitse koota. Se säästää aikaa. Katso uusi klipsi...

Twist clip with bolt with hole

Aiheeseen liittyvät artikkelit