Viisi tapaa edistää hyvinvointia sisustussuunnittelun avulla

Sisustussuunnittelun hienovaraisuudella on epäilemättä valtava vaikutus terveyteemme ja hyvinvointiimme. Vietämme yli 90 % ajastamme sisätiloissa, joten on tärkeää tutkia keskeisiä elementtejä, jotka saavat meidät tuntemaan olomme rentoutuneiksi, rauhallisiksi ja onnellisiksi.

Rockfon Senses on erittäin helppo sisällyttää suunnitteluun. Seinäpaneeleissa on valittavana viisi luonnollista pintaa - raikkaista kukista pudonneisiin lehtiin tai kuvioituihin alppiheiniin. Kun olet valinnut tilaan sopivan ulkoasun, itse levyn asennus vie vain muutaman minuutin. Se on yhtä helppoa kuin taulun ripustaminen seinälle. Plug and play. Päästä pala luontoa sisätiloihin, nauti rauhasta ja vähennä stressiä vihreän ympäristön ja A-luokan melunvaimennuksen avulla.

Marie Oskarsson

Rockfonin Tuotepäällikkö
Rockfon Lamella Meeting Room - Render

Rockfon Lamella vaalean tammen värisenä toimistoympäristössä

Rockfon Mono Acousticin valonheijastuvuus on 87% ja valon diffuusio 99%, mikä parantaa myös luonnonvalon heijastumista kaikissa huoneissa. Tämä puolestaan vähentää ankean keinovalon tarvetta. Tutkimukset ovat osoittaneet, että mitä enemmän luonnolliselle päivänvalolle altistut päivän aikana, sitä paremmin nukut yöllä. Viettäessäsi aikaa tilassa, jossa on Rockfon Mono Acoustic, voit vaikuttaa positiivisesti hyvinvointiin paitsi ollessasi rakennuksessa mutta myös pitkään poistumisen jälkeen.

Edward Blake

Rockfonin tuotepäällikkö
Kestävä, toiminnallinen, esteettinen. Voit saada kaiken.

Teemu Rekonen

Rockfonin suunnittelutiimi
Rockfon Mono Acoustic - Architectural Selection

Rockfon Mono Acoustic Amsterdamin oikeustalossa

Canva-tuoteperheessä on luokkansa paras äänenvaimennus, joka saa aikaan laadukkaan akustisen ympäristön. Tällainen ympäristö auttaa ihmisiä suoriutumaan työssä paremmin, pysymään työtiloissa rauhallisina, iloisina ja keskittyneinä. Täydellinen palonkestävä taideteos antaa sinulle älykkään tavan luoda joustavia, hyvinvointia tukevia tiloja. On ollut ilo tehdä yhteistyötä tanskalaisen suunnitteluyhtiö Akuartin kanssa Canva-tuotesarjan kehittämisessä.

Marie Oskarsson

Rockfonin Tuotepäällikkö
Rockfon Hub Environment #2
Rockfon Canva Wall Panel - Office Environment #1

Rockfon Canva väreissä "Sage", "Eucalyptus" ja "Azure"

Rockfon Hub Environment #4

Rockfon Hubin levyissä on käytetty ''Colours of Wellbeing'' -värejä

Eclipse-tuotteiden suorituskyky on yksinkertaisesti erinomainen. Suunnittelu on nyt sinusta kiinni. Kustomoitujen saarekkeiden avulla voit korostaa yrityksen brändiä ja viestintää, lisätä värejä toimistoon tai käyttää niitä reittiopasteina ohjaamaan tilan käyttäjiä ja vieraita. Sinulla on täysi suunnittelun vapaus, enkä malta odottaa, miten luovia ratkaisuja tulemme näkemään sisätiloissa näiden uusien tuotteiden avulla.

Marie Oskarsson

Rockfonin Tuotepäällikkö
4-eclipse-acoustics

Rockfon Eclipse Customised -saarekkeissa design ja muoto on kustomoitavissa. Rockfon Senses -levyn pinnassa kuosi ''Leaves''.