Viisi tapaa edistää hyvinvointia sisustussuunnittelun avulla

Sisustussuunnittelulla on valtava vaikutus terveyteemme ja hyvinvointiimme. Vietämme yli 90 % ajastamme sisätiloissa, joten on tärkeää tutkia keskeisiä elementtejä, jotka vaikuttavat siihen, miten voimme tuntea olomme rentoutuneiksi, rauhallisiksi ja onnellisiksi. Hienovaraiset sisustusratkaisut voivat vaikuttaa merkittävästi siihen, miltä sisätilamme tuntuvat ja miten ne toimivat.

Rockfon Senses on erittäin helppo sisällyttää suunnitteluun. Seinäpaneeleihin on valittavana viisi luonnollista pintaa - raikkaista kukista pudonneisiin lehtiin tai kuvioituihin alppiheiniin. Kun olet valinnut tilaan sopivan ulkoasun, itse levyn asennus vie vain muutaman minuutin. Se on yhtä helppoa kuin taulun ripustaminen seinälle. Plug and play. Päästä pala luontoa sisätiloihin, nauti rauhasta ja vähennä stressiä vihreän ympäristön ja melunvaimennuksen avulla.

Marie Oskarsson

Rockfonin Tuotepäällikkö
1/1
Rockfon Mono Acousticin valonheijastuvuus on 87% ja valon diffuusio 99%, mikä parantaa myös luonnonvalon heijastumista kaikissa huoneissa. Tämä puolestaan vähentää ankean keinovalon tarvetta. Tutkimukset ovat osoittaneet, että mitä enemmän luonnolliselle päivänvalolle altistut päivän aikana, sitä paremmin nukut yöllä. Viettäessäsi aikaa tilassa, jossa on Rockfon Mono Acoustic, voit vaikuttaa positiivisesti hyvinvointiin paitsi ollessasi rakennuksessa mutta myös pitkään poistumisen jälkeen.

Edward Blake

Rockfonin tuotepäällikkö
Kestävä, toiminnallinen, esteettinen. Voit saada kaiken.

Teemu Rekonen

Rockfonin suunnittelutiimi
1/1
Canva-tuoteperheessä on luokkansa paras äänenvaimennus, joka saa aikaan laadukkaan akustisen ympäristön. Tällainen ympäristö auttaa ihmisiä suoriutumaan työssä paremmin, pysymään työtiloissa rauhallisina, iloisina ja keskittyneinä. Täydellinen palonkestävä taideteos antaa sinulle älykkään tavan luoda joustavia, hyvinvointia tukevia tiloja. On ollut ilo tehdä yhteistyötä tanskalaisen suunnitteluyhtiö Akuartin kanssa Canva-tuotesarjan kehittämisessä.

Marie Oskarsson

Rockfonin Tuotepäällikkö
1/1
1/1
1/1
Eclipse-tuotteiden suorituskyky on vertaansa vailla, ja nyt sinulla on täysi vapaus suunnitella tilasi haluamallasi tavalla. Voit käyttää räätälöityjä saarekkeita brändisi ja viestintäsi korostamiseen, toimiston ilmeen piristämiseen väreillä tai jopa opasteiden luomiseen, joiden avulla käyttäjät ja vierailijat löytävät helposti oikean reitin. Eclipse-tuotteiden avulla sisätiloista voidaan luoda todella luovia ratkaisuja, ja odotankin innolla mitä kaikkea upeaa saamme nähdä.

Marie Oskarsson

Rockfonin Tuotepäällikkö
1/1