Hotellin päivällisravintolassa sijaitsevaan arkkitehdin origamihenkiseen taideteokseen tarvittiin materiaalia, jonka avulla vertekseistä ja kolmioista koostuva rakenne pystyttiin toteuttaa ja jossa on tehokas äänenvaimennus sekä esteettinen viimeistely.  

Geometristä liikettä ja joustavuutta

Espanjan Mallorcalla sijaitsevassa uudessa viiden tähden Llaut Palace Hotelissa täytyy voittaa joitakin vaikeuksia, kun kaunis taiteellinen visio haluttiin toteuttaa. Yksi haastavimmista kohteista oli käänteisen pyramidin muotoinen alakatto, johon haettiin inspiraatiota origamista ja sen geometriasta. Alakaton avulla hotellin julkiseen tilaan haluttiin geometrinen aaltoileva muoto. "Halusimme välittää valoisuuden tunnetta. Origami viestii liikettä ja joustavuutta huonetila tuntuu laajenevan", kertoo Guerrero.

Hotellin päivällisravintolassa sijaitsevaan arkkitehdin origamihenkiseen taideteokseen tarvittiin materiaalia, jonka avulla vertekseistä ja kolmioista koostuva rakenne voidaan toteuttaa ja joka vaimentaa ääntä tehokkaasti vilkkaasti liikennöidyllä alueella esteettisyydestä tinkimättä.  

Rockfon Mono Acoustic -akustiikkaratkaisun saumaton mukautuvuus ja tyylikkyys auttoivat Guerreroa saavuttamaan ehdottamansa selkeyden.

Vapaa-aika

Hotel Llaut Palace

Avenida América 2
07600 Playa de Palma
Espanja

Llaut Palace Hotel

Sijainti:Espanja
Arkkitehti:Arantxa Guerrero, Seta Arqutectos
Tuotteet:Rockfon® Mono Acoustic
Reunamuodot:TE Elegant Render
Mitat:1200 x 1200

Liittyvät kohde-esittelyt