Taiteellinen kokemus sinusta

Youseum on interaktiivinen museo, jossa itse vierailija on taiteen kohde. Kaksikymmentäviisi värikkäästi teemoitettua tilaa ja interaktiivisia installaatioita motivoi kävijää ottamaan kauniita selfieitä ja jakamaan niitä sosiaalisessa mediassa. Museon Rahahuoneessa voit tuntea itsesi rikkaaksi uimalla ”The International Bank of You” -rahapinoissa ja kauniisti sisustetussa LGBTQ-hääkappelissa voit tanssia matkalla alttarille rakkaasi kanssa.

Kun Koen Derks ja Joep Heusschen kehittivät Youseumin idean, he ryhtyivät luomaan sosiaalisen median innoittamaa kokemusta, joka koskisi muutakin kuin vain tykkäyksiä. "Olemme luoneet tiloja, joissa ihmiset voivat ottaa hienoja valokuvia", Heusschen sanoo. "Mutta Youseum on enemmän kuin vain kaunis kuva, se kertoo myös tarinan. Youseumissa on kyse vain sinusta. Sinulla on johtava rooli omassa taideteoksessasi ja sinua kannustetaan katsomaan sitä tarkasti." Heusschen selittää edelleen ajatuksen taustan: "Haastamme sinut ajattelemaan kriittisesti oman itsesi merkitystä sosiaalisen mediasi syötteen loistavana keskipisteenä."

Rockfon tarjoaa värikkäitä akustisia ratkaisuja

Youseumin teemahuoneiden ja installaatioiden ilmapiiri sekä identiteetti riippuu voimakkaasti seinien ja kattojen väristä, ja Rockfon otettiin mukaan auttamaan vision toteuttamisessa. Rockfonin UX-suunnittelija Sven Van Ool kertoo, että Rockfonin uusimman Rockfon Color- all® -sarjan akustiset katto- ja seinätuotteet antoivat täydellisen ratkaisun. Jokaisen huoneen elävöittämiseksi Rockfon® Universal ™ Bafflet ja Rockfon® Eclipse ™ -saarekkeet asennettiin eri väreillä, kuten Storm, Coral, Sage ja Eucalyptus. Esimerkiksi "Rockfon Color- all® in Azure -ohjelmaa käytettiin Venehuoneen sinisissä katoissa yhdessä samanvärisen ripustusjärjestelmän kanssa, jotta saavutettaisiin mahdollisimman yhtenäinen ulkonäkö", Van Ool sanoo.

Suunnittelu yhdistettynä loistavaan akustiikkaan

Vaikka Youseumin värikokemuksella on esteettinen tarkoitus, Rockfon-tuotteiden akustiset ominaisuudet takaavat myös sen, että eri huoneiden äänet vaimenevat. Esimerkkinä tästä on huomiota herättävän värikäs TikTok-huone. ”Rockfon auttoi lisäämään syvemmän kokemuksen vierailijoille Youseumin eri tiloissa. Näiden huoneiden värien aistimista parantaa tilan akustiset ominaisuudet", Heusschen sanoo, "Mutta pääset kokemaan tämän vain ollessasi itse paikan päällä!"

Youseum

Sijainti:Amsterdam, Alankomaat
Asentaja:Van Dijk Afbouw BV
Tuotteet:Rockfon Color-all®, Rockfon® Eclipse, Rockfon® Eclipse seinävaimennuslevy, Rockfon® Universal Baffle
Reunamuodot:4F
Mitat:600 x 600, 1160 x 1160, 1200 x 600

Liittyvät kohde-esittelyt