Kööpenhaminan päärautatieaseman vieressä sijaitseva vanha ja kaunis, entinen postirakennus on nyt muutettu moderniksi luksushotelliksi nimeltään Hotel Villa. Luksushotellin tyyliin kuuluu yhdistää upealla tavalla rakennuksen vanha historia ja moderni design.

Kun kävelet Kööpenhaminan Tietgensgadenin ja Bernstorffsgadenin sillan yli, näet vanhan, kauniin postirakennuksen julkisivun. Astuessasi ovista sisään näet rakennuksen huikean muodonmuutoksen. Entisen ja rappeutuneen postikonttoriin on luotu 25 000 m2:n luksushotelli, jossa on 390 huonetta. Muodonmuutos sisältää korotetut sisäpihat, vihreät puutarhat sekä kattouima-altaan.

Alakatot suunnitellaan sisustukseen sopiviksi

Hotel Villa ei ole klassinen luksushotelli tavanomaisessa mielessä. Se on myös selkeä pohjoismaisen muotoilun ilmentymä ylellisillä huonekaluillaan sekä hillityillä ja eksklusiivisilla värivalinnoillaan. Tämä koskee kaikkea leveistä käytävistä, hyvin varustetuista huoneista hienoihin kokoustiloihin ja viihtyisiin ravintoloihin. Akustinen alakatto sisältyy suunnittelussa ja sistustuksessa kaikkialle - alakattoa käytetään aktiivisena, luovana pintana täydellisen ympäristön ja sisustuksen luomiseksi.

Kokoustiloihin valitut akustiikkalevyt tarjoavat ylellisen viimeistelyn

Konferenssitiloissa vieraillessa on selvää, että akustiikkalevyillä on tärkeä rooli tilan sisustuksessa ja viimeistelyssä. Kivivillasta valmistettua akustista alakattoa on käytetty sekä ääntä vaimentavana materiaalina että sisustussuunnitteluelementtinä. Kauniista vakiokokoisista Rockfon Blanka® -akustolevyistä valmistetut paneelit yhdistettyinä diagonaalisten listojen kanssa luovat ylellisen ja eksklusiivisen tuntemuksen. Samalla sekä kokoushuoneisiin että käytäviin on luotu miellyttävä, hiljainen ääniympäristö.

Värilliset akustiset alakatot mahdollistavat rauhallisen ilmapiirin

Hotel Villan käytäville on valittu harmaita sävyjä seinille, lattioihin ja sisäkattoon. Tällä tavalla kaikki pinnat täydentävät toisiaan ja luovat tilaan yhtenäisyyden. Hotellin käytävien harmaat akustiset kattolevyt ovat Rockfon Color-all® -kokoelmasta, jossa akustiikka ja värit kulkevat käsi kädessä. "Mielestämme on hienoa, että arkkitehdit ovat valinneet värillisen ratkaisun", sanoo Specification Manager Finn Jørgensen ja jatkaa: "on aina hauskaa kokea kuinka värit toimivat yhdessä ja samalla ratkaisumme luovat lisäarvoa sekä visuaalisesti että akustisesti".

Hotel Villa Copenhagen

Tietgensgade 35-39,
1704 København
Tanska

On aina hauskaa kokea kuinka värit toimivat yhdessä ja samalla ratkaisumme luovat lisäarvoa sekä visuaalisesti että akustisesti

Finn Jørgensen

Specification Manager, Rockfon

Hotel Villa Copenhagen

Sijainti:Kööpenhamina, Tanska
Tuotteet:Rockfon Blanka®, Rockfon Sonar®
Reunamuodot:X
Mitat:600 x 600, 2400 x 600

Liittyvät kohde-esittelyt