Laaja ja moderni kohde vaati tehokkaan akustiikkaratkaisun

Myyrmäen kampuksen laajennusosa rakentuu neljään kerrokseen ja on pinta-alaltaan yli 10 000 m2. Tiloissa toimivat muun muassa auto- ja konetekniikan sekä sähkö- ja automaatiotekniikan oppiaineet, joille luotiin uudesta rakennuksesta erilaisia teknisiä tiloja.

Myös kampuksen ruokala sai kaipaamansa suuremman tilan uudisrakennuksesta. Uuden kampusrakennuksen aula ja ruokala ovatkin uuden rakennuksen sydän, jonka avarat ja ilmavat tilat täyttyvät luonnonvalolla. Ruokalan kruununa on lasikatto, jonka läpi päivänvalo siivilöityy kaikkina vuodenaikoina.

Metropolian Myyrmäen Kampus

Leiritie 1
01600 Vantaa
Suomi

Etenkin ruokalatilassa hyvällä akustiikalla on suuri merkitys. Päivän tärkeimmän tauon aikana on opiskelijoiden ja henkilökunnan kyettävä saamaan palauttava hetki, joka ei onnistuisi hälyisässä ja sitä kautta stressaavassa ympäristössä.

Heikki Partti

Myyntijohtaja, Rockfon

Kattoon valittiin mattapintainen akustiikkalevy

Moderni ja avara arkkitehtuuri vaatii toimivan akustiikkaratkaisun. Opiskelijoiden ääniympäristöä pehmentämään valittiin Rockfon Color-all -akustiikkapaneeli.

Rockfon Color-all on tasainen ja mattapintainen akustiikkalevy, jonka pintapuoli on tasaista, värillistä fleeceä. Myyrmäen kampuksen kattoon valittiin harmoninen ja levollinen sävy Mercury. Rockfon Color all -paneeleissa värivaihtoehtoja on kaiken kaikkiaan 34.

Äänenvaimennusominaisuuksiensa lisäksi levyt kestävät hyvin vaihtuvissa ilmankosteusolosuhteissa eivätkä muuta muotoaan suhteellisen ilmankosteuden ollessa korkea.

Metropolian Myyrmäen Campus

Sijainti:Vantaa, Suomi
Arkkitehti:Kirsti Sivén & Asko Takala Arkkitehdit Oy
Valokuvaaja:Tuomas Uusheimo
Tuotteet:Rockfon Color-all®
Reunamuodot:X
Mitat:1200 x 600

Liittyvät kohde-esittelyt