Frederician kanavakaupunki Tanskassa on täysin uusi, vilkas, dynaaminen ja monipuolinen alue, jossa on tilaa kaupoille, kodeille, yrityksille ja asukkaille.

Fredericiassa sijaitseva Port House on moderni ja joustava toimistorakennus aivan Pikku Beltin vieressä. Vanha satama-alue on muuttunut moderniksi ja täynnä elämää olevaksi kaupunginosaksi. Port House koostuu kahdesta viisikerroksisesta rakennuksesta. Rakennuksissa on toimistoja, yhteinen vastaanotto, kokoustiloja sekä ruokala.

Vahvaa kehitystä

Fredericiassa kehitys on ollut vahvaa, sillä tämä uusi ja kestävyyden huomioiva alue on veden äärellä, lähellä kaupungin keskustaa ja Pikku Beltiä. Alue tarjoaa ainutlaatuisia mahdollisuuksia sekä asukkaille että yrityksille. Port House on kiehtova uusi rakennus, jossa on 8000 m2 eri yrityksille vuokrattavia toimistoja. Yritykset voivat vuokrata näitä joustavia työtiloja ja niissä on yhteiset kokoushuoneet, vastaanotto ja ruokala. Ei pidä myöskään unohtaa toimistoista ja kattoterassilta avautuvaa upeaa näkymää Pikku Beltille.

Tarkkaan valittu akustiikka sisustuksessa

"Akustiikka on aina avainasemassa toimistorakennuksissa ja tietysti myös Port Housessa", kertoo Key Account Manager Steffen Meldgaard ja jatkaa: "tähän projektiin on valittu akustinen alakatto Rockfon Sonar, joka kivivillasta valmistetun ytimensä ansiosta vaimentaa ääntä maksimaalisesti ja tarjoaa siten hyvän akustisen työympäristön". Akustisten paneelien valkoinen pinta mahdollistaa tehokkaan luonnonvalon käytön sekä luo kauniin, valkoisen viimeistelyn sisustukseen.

Toimistorakennukseen on valittu E-reunamuodolla varustettu Rockfonin alakattojärjestelmä. Tämä tarkoittaa, että ripustetun akustisen alakaton listajärjestelmä on osittain näkyvissä ja hieman sisäänvedettyinä yksittäisistä alakattolevyistä. Se luo tyylikkään ilmeen, jossa akustiset paneelit ovat näkyvämpiä kuin muut kattorakenteet. Tuloksena on sisätilojen moderni viimeistely, jonka mahdollistaa valkoinen akustinen alakatto ja valoisa sisustus.

Port House

Vendersgade 74,
7000 Fredericia
Tanska

1/6

Port House

Sijainti:Fredericia, Tanska
Tuotteet:Rockfon Sonar®
Mitat:600 x 600

Liittyvät kohde-esittelyt