Kun stressi kasvaa, laske sitä akustisen alakaton avulla

Moderni työpaikka on täynnä stressiä, jännitystä ja ärsytystä. Koska meidän odotetaan tekevän yhä enemmän entistä nopeammin, on vaikea keskittyä, luoda ja tehdä yhteistyötä - varsinkin meluisassa, epämiellyttävässä toimistoympäristössä.

Siksi Skanska tiesi, että he halusivat mukavan ja ”pehmeän” ilmapiirin Solna Unitedin uusiin toimistoihin. "Halusimme luoda osallistavan tunteen, joka edistää kokouksia ja yhteistyötä", sanoo Skanskan projektipäällikkö Sofie Hjort. ”Tämän saavuttamiseksi jokaisen suunnitteluelementin on toimittava täydellisesti yhdessä. Tiesimme esimerkiksi, että tarvitsemme alaslaskettua akustista alakattoa rauhallisen ilmapiirin luomiseksi, mutta emme halunneet sihen "ruutupintaa", joka pilaisi ulkonäön."

Perinteinen kuvioitu katto ei yksinkertaisesti ollut vaihtoehto. Skanska tiesi, että kauniin ja rauhallisen ilmapiirin luomiseksi he tarvitsevat sekä kauniin että melua vaimentavan katon.

Kaunis ja toiminnallinen katto

Akustisen katon pitää näyttää yhtä hyvältä, kuin miltä se kuulostaa. Siinä pitää olla täydellinen viimeistely ilman, että se herättää tarpeetonta huomiota itseensä. Uusi Rockfon Matt White 11 -listajärjestelmä on suunniteltu juuri tähän. Siinä on ainutlaatuinen pintakäsittely, joka poistaa kontrastit ja heijastukset, jotka perinteisesti liittyvät standardoituihin listajärjestelmiin. Tämä tuote antaa tyylikkään, huippuluokan ulkonäön.

Tämän takia Skanskan tiimi valitsi Rockfon Blankan Solna Unitedin kattoon. "Ihmiset ovat yhä tietoisempia suunnittelusta ja laadusta", Hjort sanoo. "He viettävät tuntikausia töissä, joten vaadimme, että meillä on kauniita, kosketettavia ja korkealaatuisia materiaaleja, jotta ihmiset tuntevat olonsa kotoisaksi työskennellessään täällä."

Kestävämpi, vastuullinen ja paloturvallinen

Akustisen katon suunnitteluun menee paljon aikaa, että se saadaan näyttämään virtaviivaiselta ja huomaamattomalta. "Pyrimme jatkuvasti optimoimaan tuotteitamme kaikilla tasoilla", sanoo Rockfonin myyntipäällikkö Peter Fritzon. Tyylikkään valkoisen pinnan alla olevissa Rockfon Blanka -katoissa on kaikenlaisia uskomattomia piilotettuja etuja. "Sen lisäksi, että se on täysin kierrätettävä ja saanut paloluokan A1, yhdessä Matt White 11 -listajärjestelmän kanssa ne muodostavat ainutlaatuisen pinnan minimoiden heijastumat ja näyttäen kirkkaalta joka suunnasta katsottuna."

Solna United

Solna United
Gårdsvägen 9-11,
169 70 Solna,
Ruotsi

20200108 RW-RF PHO 007012

Sofie Hjort
Projektipäällikkö Skanska

1/1
Halusimme luoda osallistavan tunteen, joka edistää myös kokouksia ja yhteistyötä. Menestyäkseen kaiken on vakuuttavasti toimittava yhdessä. Tiesimme, että tarvitsemme akustisen alakaton, mutta pyrimme myös pääsemään eroon sen "ruudullisesta pinnasta", joka oli ristiriidassa haluamamme tunnelman kanssa.

Sofie Hjort

Projektiäällikkö, Skanska

Solna United

Sijainti:Ruotsi
Arkkitehti:Alexis von Dönhoff, Strategisk Arkitektur
Asentaja:Rönnmarks Undertak AB
Valokuvaaja:Ola Österling
Tuotteet:Rockfon Blanka®
Reunamuodot:A
Mitat:600 x 600

Muita samankaltaisia asiakastarinoita