Coworking-rakennus saa kauniin kasvojen kohotuksen erinomaisella akustiikalla

Solutions Rent Coworking -toimisto sijaitsee vasta remontoidussa Raczyńskin vuokratalossa, joka on Varsovan arkkitehtuurin helmi. "Vaikka sen sisustus on täysin toimiva, tyyli muistuttaa ennemmin viihtyisää kahvilaa tai asuntoa. Eleganssi ja yksityiskohtien huomiointi ovat osa sen korkeaa laatua." - kertoo toimiston sisustussuunnittelusta vastaava suunnittelija Emilia Wójcicka.

Ihanteelliset työolot

Tyylikkään coworking-sisustuksen luominen oli haaste suunnittelijoille. Heidän oli tarjottava ihanteelliset työolosuhteet jatkuvasti vaihtuville käyttäjille, joilla on eri tyylit ja joiden työ on erilaista. Sisustuksen piti olla monipuolinen, antaa mahdollisuus löytää oikea työskentelypaikka, mahdollistaa vapaa kommunikointi, edistää luovuutta ja innostaa. Siksi huoneet eroavat toisistaan.
 
Sisustussuunnittelun perustasta on tullut klassinen ja ajaton yhdistelmä valkoista, mustaa ja harmaata, joita rikastettiin rohkeilla väreillä luovien työhuoneiden seinillä, erilaisilla verhoilukankailla, maalauksilla ja matoilla. Lasituksissa ja ovissa käytettiin välipuitteita ja seinät on rapattu. Sisustus on tyylikäs muotoilu, jossa huomioidaan pienimmätkin yksityiskohdat.

Minimalistinen akustinen muotoilu

Akustinen mukavuus kokoustiloissa varmistettiin Rockfon Mono Acoustic -katolla. Suunnittelijat valitsivat tämän ratkaisun sen minimalistisen muotoilun vuoksi, ja se sopi täydellisesti tyylikkääseen sisustukseen.
 
"Sisätiloissa käytettävien akustisten tuotteiden on täytettävä niiden käyttötarkoitus täydellisesti, mutta ennen kaikkea niiden on oltava huomaamattomia ja integroituna tasoon, jolla ne sijaitsevat. Minusta näyttää siltä, ​​että Puolan ja muun maailman sisustusarkkitehdit pyrkivät juuri tähän", lisäsi Emilia Wójcicka The Design Groupista.

Solutions Rent Coworking -toimisto

Solutions Rent Coworking Office
plac Stanisława Małachowskiego 2,
00-001 Warszawa,
Puola

1/10

Solutions Rent Coworking -toimisto

Sijainti:Puola
Arkkitehti:The Design Group
Valokuvaaja:Bartosz Makowski
Tuotteet:Rockfon® Eclipse, Rockfon® Mono Acoustic
Reunamuodot:A
Mitat:1160 x 1160

Related case studies