Vastuun ottaminen kestävien rakennusmateriaalien avulla 

Rakennusteollisuus kehittyy ja ympäristövaatimukset ovat yhä tärkeämpiä erityisesti rakennusmateriaalien valinnassa.

Vaikka Norjassa on useita BREEAM-sertifioituja projekteja, se ei ole pysäyttänyt heitä hankkimasta niitä lisää. Otto Nielsens Vein toimistorakennus on ensimmäinen BREEAM Excellent -projekti Trondheimissa.

BREEAM (Building Research Establishment Environmental Assessment Methodology) on yksi maailman johtavista kestävän kehityksen arviointisertifikaateista, koska siinä tarkastellaan rakennetun ympäristön koko elinkaarta. Se edistää luonnonvarojen suojelua ja keskittyy hyvinvointiin

Toimistorakennus, jossa luottamuksellisuus on tärkeä ominaisuus.

Toimistorakennus on monien yritysten koti, mutta Nordic Semiconductorilla oli erityistarpeita. He tarvitsivat luottamuksellista tilaa, koska he itse kehittävät ja testaavat uutta tekniikkaa toimitiloissaan.

Eri alueiden suunnittelua 

Toimiston suunnittelun tuli huomioida erilaisia työympäristöjä, joten Oslossa sijaitseva arkkitehtitoimisto Arcasa arkitekter suunnitteli tilan sisältämään erikokoisia toimistoja, kokoushuoneita ja avokonttorin. Luodakseen Nordic Semiconductorin haluamaa yksityisyyttä tarjoavan tilan, Arcasa arkitekter päätti käyttää Rockfon Blanka dB 42 -levyjä tehokkaiden äänieristys- ja äänenvaimennusominaisuuksien vuoksi sekä Rockfon Tropic -levyjä niiden sileän, houkuttelevan pinnan ja hyvän äänenvaimennuksen vuoksi.

Rockfon Blanka dB 42 on valikoimassamme korvattu Rockfon Blanka dB 43:lla.

Toimistorakennus Trondheimissa

Otto Nielsens veg 12
7052 Trondheim
Norja

Toimistorakennus Trondheimissa

Sijainti:Norja
Arkkitehti:Arcasa arkitekter
Valokuvaaja:Erik Burås
Tuotteet:Rockfon Blanka® dB 43
Reunamuodot:A
Mitat:600 x 600

Liittyvät kohde-esittelyt