Nykyaikaisen toimistotilan luominen historiallista liiketoimintaa varten

Italialainen Tr-Inox valmistaa teräskomponentteja telakoita varten. Se siirtyi Antonio ja Roberto Rizzellille heidän isältään 15 vuotta sitten. Nykyään nämä veljekset omistavat tämän yrityksen ja johtavat sitä. Vuonna 2019 he päättivät uudistaa Tr-Inoxin toimistotilat yrityksen arvoja heijastelevalla tavalla. Ne ovat innovoiminen, kunnianhimo, osaaminen ja haastaminen. Veljekset valitsivat arkkitehti Rocco de Lentinisin johtamaan peruskorjausprojektia. Hän sai tehtäväkseen luoda nykyaikaista muotoilua, joka siivittää Tr-Inoxin tulevaisuuteen.

Akustiikan merkitys toimistotiloissa

De Lentinis visioi tilan, joka on kaunis, tyylikäs, moderni ja ennen kaikkea akustisesti mukava. Hän halusi luoda toimistotilan, jossa ihmiset työskentelevät koko päivän mielellään. "Jokaisella työpaikalla tarvitaan akustista mukavuutta", muistuttaa de Lentinis. "Se parantaa elämänlaatua, koska vietämme suurimman osan päivästä toimistossa. Kenenkään keskittymiskyky ei saa herpaantua ärsyttävän melun vuoksi."

Tämä merkitsi haastetta, koska tila koostuu neuvotteluhuoneista ja toimistoista. Mahdollisuus keskittyä ja yksityisyys edellyttivät tehokasta huoneiden välistä äänieristystä. De Lentinis valitsi ääntäeristävät Rockfon Blanka® db 46 -alakatot, koska ne absorboivat ääntä tehokkaasti, joten huonetiloissa vallitseva äänitaso pysyy mukavana. Lisäksi ne eristävät ääntä, joten melu ei kantaudu viereisiin huoneisiin.

Rockfon Blanka: Tyylikäs ratkaisu

De Lentinis halusi modernit alakattolevyt, joten hänen valintansa oli E-reunamuodolla varustettu Rockfon Blanka®. "Halusin luoda toimistotilaan elegantin tunnelman. Mielestäni E-reunamuoto on tyylikkäin", hän kertoo. "Lisäksi pidän alakattolevyjen pintakuvioinnista. Se tekee toimistotilojen ilmeestä pehmeän ja ilmapiiristä rentouttavan."

Toimistotilojen peruskorjaus valmistui lokakuussa 2019. Sekä De Lentinisin että Tr-Inoxin henkilöstön mielestä alakatto ylitti odotukset. Akustiikan lisäksi saatiin toinenkin etu. Alakatto teki tilasta valoisamman. Rockfon Blanka® heijastaa valoa, joten luonnonvaloa kantautuu eri puolille tilaa. Tr-Inoxin omistajaveljekset ja heidän henkilöstönsä nauttivat nykyään tyylikkäästä tilasta, jossa on valoisampaa, akustiikka on parempi ja sisäilma tuntuu terveellisemmältä.

TR-Inox

Via Leonardo da Vinci
73020 Nociglia LE
Italia

Jokaisella työpaikalla vaaditaan akustista mukavuutta. Se parantaa elämänlaatua, koska vietämme suurimman osan päivästä toimistossa. Keskittymiskyky ei saa herpaantua ärsyttävän melun vuoksi.

Rocco de Lentinis

Arkkitehti

Tr-Inox

Sijainti:Nociglia, Italy
Arkkitehti:Rocco de Lentinis
Valokuvaaja:Fabrizio Cirfiera
Tuotteet:Rockfon Blanka®
Reunamuodot:E24
Mitat:600 x 600, 1200 x 600

Liittyviä asiakastarinoita