Rockfon vihertyy

15. lokakuuta 2020

Keskittymällä energiatehokkuuteen ja kuluttamamme sähkön viherryttämiseen olemme onnistuneesti parantaneet akustisten ratkaisujemme ympäristöprofiilia yli 10 %.

Viime vuosina olemme huomanneet ilmastonmuutoksen ison vaikutuksen elämäämme ja mitä se merkitsee tuleville sukupolville. Tietoisena siitä tunnistamme, että me olemme osatoimija ja vastuussa siirtymisestä kestävämpiin käytäntöihin ja prosesseihin.

Osana ROCKWOOL-konsernia pyrimme jatkuvasti nopeuttamaan hiilestä irtautumista ja edistämään kunnianhimoista tavoitettamme vähentää hiilijalanjälkeämme kaikissa tehtaissamme 20 prosentilla vuoteen 2030 mennessä sekä lisäämään energiatehokkuuttamme.

Dokumentoitu toimintamme

Lataa kestävyysraporttimme lukeaksesi, miten pyrimme saavuttamaan kunnianhimoiset tavoitteemme.

Jos haluat tietää enemmän erityisesti Rockfonin tuotteista, lue ympäristöselosteemme (EPD). Löydät sen verkkosivustoltamme verkkosivustoltamme tai paikallisista tietokannoista, kuten EPD Norge, IBU ja UL.

EPD on tekninen asiakirja, joka on kolmannen osapuolen tarkistama. Se tarjoaa sinulle luotettavaa ja olennaista tietoa tuotteistamme. Se mittaa tuotteidemme vaikutusta erilaisin ympäristö-, resurssi- ja jätekriteerein.

EPD kattaa koko tuotevalikoimamme tuotteen kerroinkaavalla. Jos olet epävarma, voit aina ottaa yhteyttä yhteyttä asiakaspalvelutumme. He auttavat sinua kaikissa pyynnöissä.

Määrällinen parannus

Tänä vuonna olemme iloisia ja ylpeitä, koska emme onnistuneet vain päivittämään ympäristöselosteemme, mutta onnistuimme myös vähentämään ympäristövaikutustamme. Näet, että olemme parantaneet akustisten ratkaisujemme ympäristöprofiilia yli 10 prosenttia, mikä on dokumentoitu ympäristöselosteessamme. Olemme onnistuneet saavuttamaan tämän keskittymällä energiatehokkuuteen ja kuluttamamme sähkön viherryttämiseen.

Seuraamme jatkuvasti ympäristötehokkuuttamme ja yritämme aina asettaa kestävän kehityksen tavoitteemme korkeammalle, joten pysy kuulolla seuraavasta vaiheesta!

Kuinka tehdä kestäviä päätöksiä LCA:n ja EPD:n avulla

Haluatko tietää lisää siitä, miten voit tehdä kestäviä päätöksiä elinkaariarviointien ja ympäristöselosteiden avulla? Katso tämä lyhyt video saadaksesi yleiskuvan tärkeistä asioista, jotka sinun on hyvä ottaa huomioon seuraavassa projektissasi.

Katso video

Sustainability, Building, City, Green