Olemme lanseeranneet liimattavan Rockfon Blanka As – alakattolevyn, joka on saanut erinomaisen vastaanoton

12. toukokuuta 2021

Ylpeänä esittelemme uutuustuotteemme, joka on liimattava, vitivalkoinen ja sileäpintainen Rockfon Blanka As. Tämän uuden alakattolevyn avulla voidaan toteuttaa kunnianhimoisimmatkin akustiikalle ja valaistukselle asetetut vaatimukset.

Liimattava valkoinen akustiikkalevy Rockfon Blanka As

Rockfon Blanka As -levy Wood Cityn toimistotiloissa Helsingissä

Uusi lisäys Rockfon Blanka tuoteperheeseen – laadukas, liimattava vaihtoehto

Rockfon Blanka As on tuore, vasta lanseerattu tuote, joka on uusi liimattava lisäys Rockfon Blanka tuoteperheeseen. Rockfon Blanka As -akustiikkalevyn avulla voidaan luoda sisätiloihin sekä paras akustinen vaimennusluokka että valon heijastuvuus.

Rockfon Blanka As erottuu joukosta, koska se on markkinoiden valkoisin kivivillapohjainen akustiikkalevy, jonka pinta heijastaa erinomaisesti epäsuoraa valoa. Reunoiltaan peittomaalattu Blanka-levy on sileä ja matta, sekä omaa vitivalkoisen erikoispinnan, joka hylkii likaa. Pinta tekee tuotteesta pitkäikäisen ja kivivillaytimensä ansiosta Rockfon Blanka As kuuluu myös parhaaseen A1-paloluokkaan.

Tämä laadukas ratkaisu täydentää Rockfonin alakatto- ja seinävaimennuslevyjen tuotevalikoimaa.

Markkinoiden valkoisin kivivillapohjainen akustiikkalevy luo hyvinvointia ja viihtyvyyttä toimistoympäristöihin

Pyrimme kehittämään ja parantamaan tuotteidemme ominaisuuksia voidaksemme tarjota helppoja, luovia, toiminnallisia ja esteettisiä vaihtoehtoja optimaalisen akustiikan ja sisäilmaston luomiseksi.

Rockfon Blanka As - akustiikkalevy omaa yhtenäisen, valkoisen ja optimaalisesti valoa heijastavan pinnan, joka solveltuu täydellisesti toimistorakennuksiin, joihin kaivataan kaunista ja rauhallista viimeistelyä. Akustiikka ja luonnonvalo ovat iso osa nykypäivän toimistosuunnittelua. Ne ovat hyvin tärkeässä roolissa, sillä niiden huolellinen suunniteltu vaikuttaa merkittävästi henkilöstön viihtyvyyteen ja hyvinvointiin.

Rockfon Blanka As ja menestyksekäs pilottihanke

Peliyhtiö Supercellin uudessa toimistorakennuksessa, joka sijaitsee Helsingin Jätkäsaaren Wood Cityssä, toteutettiin yli 5000 neliömetrin akustinen alakattopinta käyttäen Rockfon Blanka As – ratkaisua.

Lämpimän vastaanoton saanut Rockfon Blanka As oli täydellinen tähän kohteeseen mahdollistamalla helpon ja laadukkaan vaihtoehdon näyttävien tilojen suunniteluun. Toimistorakennukseen haluttiin yhtenäinen ja mahdollisimman hyvin valoa heijastava akustinen alakatto. Uudella ratkaisullamme toteutettiin työntekijöiden tarpeisiin sopiva epäsuora valaistus, joka oli mahdollista akustiikkalevyn hyvin valkoisen pinnan ansiosta.

Lue lisää mielenkiintoisesta Wood City kohteesta ja näe upea lopputulos, joka on toteutettu Rockfon Blanka As-alakattolevyjen avulla.

Rockfon Blanka As ja Wood City
Tutustu tuotteeseen Rockfon Blanka®
1/5