order-bucket

Kestävä kehitys ja kiertotalous

Kestävät tuotteet

Kiertotaloudessa tuotteita pitäisi käyttää niin kauan kuin mahdollista ja uusiokäyttää tehokkaasti niiden käyttöiän päättyessä. Tarjoamme pitkäikäisiä eristyksen, akustisten alakattojen ja julkisivujen kaltaisia ratkaisuja, joita voi kierrättää loputtomiin.  Tuotteemme valmistetaan ympäristöystävällisestä tuliperäisestä kivestä. ROCKWOOL-tuotteiden ainutlaatuisen kestävyyden ja kierrätysominaisuuksien ansiosta voimme auttaa asiakkaitamme luomaan pitkäikäisiä rakennuksia ja kaupunkeja, jotka rikastuttavat modernia asumista. 

Rakennusteollisuus tuottaa keskimäärin yhden kolmasosan koko maailman jätteestä, josta suurin osa päätyy kaatopaikalle. Tiedämme, ettei sen tarvitse mennä niin. Kivivillan tuotantoprosessi sallii sellaisten materiaalien käytön, jotka joutuisivat muuten kaatopaikalle tai alempiarvoiseen kierrätykseen. Itse asiassa noin yksi kolmasosa tuotannossamme käytetystä raakamateriaalista on kierrätettyä jätettä muilta teollisuudenaloilta, voimalaitoksista ja kunnallisista jätevedenkäsittelylaitoksista. 

Rockworld imagery, circularity, recycling, reuse
Kivivillaa voi kierrättää loputtomiin...

Kertomuksia ajattelutavoistamme

Kivivilla parantaa nykyään ihmisten työtä ja hyvinvointia monella eri tavalla. Tuotteemme rikastuttavat ihmisten elämää, parantavat tuottavuutta ja tekevät ympäristöstä kauniimman.

Tiesitkö tätä?

Tuotteidemme käyttö energiatehokkaissa kunnostusprojekteissa vähentää energiankulutusta nyt ja tulevaisuudessa. Huolellisesti suunnitellut ja eristetyt rakennukset ovat avainasemassa energiatehokkuuden ja ympäristöystävällisten kaupunkien luomisessa.

Lisätietoja lämmöneristysratkaisuista sisaryrityksemme verkkosivuilla.

ROCKWOOL eristys
RockWorld imagery, The big picture, urban, city, buildings

Käyttökohteita

rockfon